Keystone logo
Modul University Vienna

Modul University Vienna

Modul University Vienna

Introducere

În timp ce brandul Modul reprezintă cea mai îndelungată tradiție în domeniul turismului, managementului hotelier și al serviciilor, și anume pentru peste 100 de ani de pregătire excelentă, încă din 2007 au fost dezvoltate programe de studii contemporane. Modul University Vienna, universitatea privată internațională a Camerei de Comerț din Viena, oferă programe de studii (programe de studii BBA, BSc, MSc, MBA și doctorat) în domeniile afacerilor și managementului internațional, tehnologiei noilor media, administrației publice și dezvoltării durabile, ca precum și managementul turismului, hotelier și serviciilor la. Programele de studii îndeplinesc reguli stricte de acreditare și se desfășoară în limba engleză datorită orientării internaționale. Campusul universitar este pe Kahlenberg în 19th Cartierul Vienei, cu vedere spectaculoasă asupra capitalei Austriei și este ușor accesibil cu transportul public.

viziune

O universitate modernă se dezvoltă odată cu succesul studenților săi. Scopul Modul University Vienna de a fi una dintre universitățile private de top din Austria cu recunoaștere internațională este, de asemenea, evident. Studente din peste 70 de țări participă la programele internaționale și primesc oportunități excelente de angajare în întreaga lume. Pentru că curriculum-ul orientat spre cercetare, inovația și un concept pedagogic integrat îmbină competența profesională cu dezvoltarea personală și pregătesc absolvenții pentru posibile poziții de management internațional. Modernitatea include și serviciul contemporan, atât pentru studenți, cât și pentru profesori, cu:

 • Mediu de învățare internațional și divers din punct de vedere cultural (Toate cursurile sunt susținute în limba engleză de lectori cu experiență internațională)
 • atmosfera de cooperare
 • Supraveghere optimă într-un raport elev-profesor de 10:1
 • Sustenabilitatea ca parte a filozofiei universitare
 • Cooperări ulterioare cu universități internaționale de top
 • curricule orientate spre cercetare care încurajează inovarea și

Statistică

 • Studenti internationali:

  84%

 • 0
 • Raport student-facultate:

  26 la 1

Caracteristici Campus

Servicii

Birouri pentru studenți

La MU oferim o gamă largă de servicii de asistență pentru toți studenții într-un mediu cald și primitor.

 • MU Career Services pentru stagii, locuri de muncă pentru studenți și căutarea unui loc de muncă
 • MU Student Services pentru cazare, consiliere și sprijin comunitar
 • Biroul Academic al MU pentru înregistrări, amânări și foile matricole

Casa ta departe de casa: cazare

Pentru a trăi experiența completă a MU, mulți studenți locuiesc în cămine cu dormitoare și băi private și spațiu de locuit comun. Nu există nicio reședință pentru studenți în campus, în schimb, cooperăm cu trei furnizori privați locali de cazare pentru studenți în locații excelente. Pentru a vă face tranziția către viața universitară cât mai ușoară posibil, MU vă va ajuta să vă asigurați că aveți o cameră rezervată înainte de a ajunge la Viena.

Bibliotecă

Biblioteca noastră oferă o selecție extinsă de cărți, reviste academice și resurse online. Biblioteca este în campus și este accesibilă la programul obișnuit de deschidere.

TIC

Departamentul de Servicii de Sisteme Informaționale (ISS) este responsabil pentru suportul utilizatorilor și dezvoltarea și întreținerea infrastructurii IT și a aplicațiilor interne. Wifi în campus.

Campus

Campusul nostru este situat pe frumosul munte Kahlenberg, în nordul Vienei, lângă podgorii și pădurile sălbatice. Locația face posibilă practicarea sportului în apropierea campusului sau pur și simplu să vă bucurați de priveliștea de pe terasa noastră. Toate clădirile Universității, inclusiv cantina, sunt amplasate acolo. Cu transportul public veți ajunge la toate magazinele populare din oraș în aproximativ 35 de minute.

  Statistica absolvenților

  Admitere

  Pentru toamna 2022, termenele limită de aplicare sunt:

  15 iunie 2022 - Nivelul D: Restul lumii

  15 iulie 2022 - Nivelul C: Australia, Canada, Hong Kong, Mexic, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Singapore, Emiratele Arabe Unite și SUA

  15 august 2022 - Nivelul B: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Kosovo, Macedonia de Nord, Moldova, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina și Regatul Unit

  26 septembrie 2022 - Nivelul A: Uniunea Europeană și țările Schengen

  Pentru primăvara 2023, termenele limită de aplicare sunt:

  15 noiembrie 2022 - Nivelul D: Restul lumii

  15 decembrie 2022 - Nivelul C: Australia, Canada, Hong Kong, Mexic, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Singapore, Emiratele Arabe Unite și SUA

  15 ianuarie 2023 - Nivelul B: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Georgia, Kosovo, Macedonia de Nord, Moldova, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina și Regatul Unit

  27 februarie 2023 - Nivelul A: Uniunea Europeană și țările Schengen

  Notă: termenele limită de mai sus se bazează pe timpul mediu necesar studenților pentru a obține o viză. Cu toate acestea, dacă dețineți deja o viză valabilă, vă rugăm să trimiteți cererea și să furnizați o copie Centrului nostru de Servicii pentru Studenți și Admitere. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați modul.ac.at .

  Acreditări

  Acreditat AMBA

  Locații

  • Vienna

   Modul University Vienna Am Kahlenberg 1, 1190, Vienna

  Întrebări