Keystone logo
Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences

Introducere

Înființată în 1991, Universitatea și-a câștigat mult timp reputația pentru programul său de învățământ academic complet și pentru corpul studențesc motivat. Studenții interesați pot alege dintre aproximativ 50 de programe de studiu predate la trei departamente din Magdeburg și două departamente din Stendal. Aproximativ 130 de profesori garantează un raport de contact personal-student foarte bun, cu aproximativ 4.200 de studenți în Magdeburg și 2.100 în Stendal. Din semestrul de iarnă 2005/06, Universitatea a oferit exclusiv programe de studii de licență și masterat.

Internaţional

Universitatea menține contactul cu mai mult de 100 de universități din întreaga lume. Sunt oferite numeroase programe de schimb și mai multe programe de diplomă orientate pe plan internațional.

De ce să studiezi la Universitatea Magdeburg-Stendal?

Aflați de ce Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences este cea mai bună alegere pentru dvs. - pentru o ședere în străinătate, precum și un program de studii universitare.

O universitate tânără

Tu și Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences aveți multe în comun. De exemplu, Universitatea a fost fondată în 1991, ceea ce înseamnă că este probabil în jurul vârstei tale.

Programe inovatoare de diplomă

Dacă vă gândiți să studiați într-o țară străină precum Germania, probabil vă veți bucura de noul și interesantul. Perfect! Universitatea oferă domenii noi și interesante de studiu, cum ar fi Studiile aplicate în copilărie, Siguranța și prevenirea pericolelor și Interpretarea limbajului semnelor.

Cursuri de limbi străine și evenimente culturale

Dacă citiți acest lucru, probabil că ați învățat deja cel puțin o limbă străină, și anume engleza. Grozav! Universitatea oferă ample oportunități pentru extinderea orizontului dvs. prin cursuri de limbă și evenimente culturale.

În inima Germaniei

Amplasarea centrală a ambelor site-uri din Germania permite conexiuni rapide către Berlin, Hanovra sau Leipzig. Ideal pentru excursii în aceste orașe!

Studii orientate spre practică

Universitatea se concentrează pe studii orientate spre practică, care conectează învățarea în clasă cu experiența practică în loc de prelegeri prea teoretice, cum ar fi în școala secundară.

Costuri reduse

Dacă sunteți pe cale să vă începeți viața de student, probabil că vă gândiți la bugetul studențesc. Nici o problemă! Taxa semestrială este accesibilă, iar în Magdeburg include și utilizarea sistemului de tranzit local. Locuințele din Magdeburg și Stendal sunt la prețuri mici și de bună calitate.

Campusuri verzi

Viața de student nu înseamnă doar învățare, ci și distracție! Comitetul studențesc organizează petreceri, biroul pentru sport vă menține activ și campusurile verzi sunt perfecte pentru relaxare după ore.

Locații

  • Magdeburg

    Hochschule Magdeburg-Stendal Dezernat II - SG Studentische Angelegenheiten Postfach 3655

  • Stendal

    Osterburger Straße 25, 39576, Stendal

Întrebări