Keystone logo
Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Introducere

Vrei să faci parte dintr-o rețea diversă? Alăturați-vă experienței MSM !

Maastricht School of Management ( MSM ) face parte din Maastricht University School of Business and Economics (SBE). SBE aparține unui grup select de 1% din institutele de învățământ din întreaga lume cu acreditare Triple Crown de către organismele internaționale de acreditare AACSB, EQUIS și AMBA.

MSM oferă programe de MBA, master în management și doctorat executiv și multe cursuri profesionale și executive mai scurte.

Cu o experiență de succes de 70 de ani în educația globală în management, MSM a construit o rețea largă de studenți, absolvenți și parteneri de pe tot globul.

Studiind într-unul dintre programele de management ale lui MSM înseamnă că veți împărtăși experiența de studiu cu colegi participanți din multe țări, medii profesionale și domenii de interes. A face parte dintr-o comunitate atât de diversă îți oferă oportunitatea de a-ți extinde semnificativ rețeaua internațională și de a învăța de la colegii tăi, prin schimbul de cunoștințe și experiență.

Pe parcursul experienței dvs. de studiu, beneficiați de abordarea personală a lui MSM și de un nivel ridicat de servicii. Facultatea și personalul nostru dedicat sunt foarte hotărâți să contribuie la succesul dvs. academic, profesional și personal.

MSM absolvenții ocupă poziții de vârf în afaceri, guvern și mediul academic.

Prin Centrul său de experți pentru economii emergente (ECEE), MSM oferă consolidarea capacității pentru o multitudine de clienți diferiți din întreaga lume. MSM oferă, de asemenea, programe personalizate globale, complet adaptate nevoilor organizației client.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

Locații
  • Maastricht

    Tapijnkazerne 11, 6211 ME, Maastricht

    Întrebări