Keystone logo
Mount St. Mary's University

Mount St. Mary's University

Mount St. Mary's University

Introducere

Viața studentului de astăzi diferă foarte mult de cea a tinerilor care au ajuns în Emmitsburg acum mai bine de 200 de ani.

Viața studențească timpurie se învârtea în jurul academicilor și dezvoltării religioase, cu puține organizații studențești. Astăzi, Muntele oferă mai mult de 70 de cluburi și societăți de onoare, precum și porțiuni de învățare prin servicii concepute pentru a permite studenților să dea înapoi colegiului și comunității lor.

Colegiul timpuriu a limitat recreerea pentru studenți la după-amiaza de miercuri și sâmbătă și a condonat doar mersul pe jos. Astăzi, universitatea participă la Divizia I a NCAA. Studenții joacă în 24 de echipe masculine și feminine, împreună cu sporturi de premieră pentru rugby masculin și e-sport, și 30 de echipe intramurale și la nivel de club.

Cu mai bine de 200 de ani în urmă, șase profesori au predat un curriculum de bază care a durat șapte ani pentru a fi completat și nu a oferit nicio specializare. Astăzi, colegiul are 114 membri ai facultății cu normă întreagă pentru a preda programul nostru de bază integrat și secvențiat în 49 de specialități.

Locații

  • Emmitsburg

    Old Emmitsburg Road,16300, 21727, Emmitsburg

    Întrebări