Keystone logo
Moravian University

Moravian University

Moravian University

Introducere

Moravian University are rădăcini adânci și un record de succes mai lung decât cel al națiunii noastre. Steaua emblematică din Moravia este gravată în istoria noastră și este prezentă oriunde te întorci. Simțul lui Moravian este împletit cu cel al lui Bethleem, purtând atât rezistența tradiției orașului său de oțel, cât și ușurința lumânărilor de la fereastră care strălucesc în fiecare noapte în tradiția Moraviei.

Betleemul este atât de apreciat pentru istoria sa încât a fost adăugat pe lista scurtă a Patrimoniului Mondial UNESCO, sperând să se alăture unor astfel de situri istorice precum Sala Independenței, Statuia Libertății și piramidele Egiptului.

Academia de licență

Pentru o școală mică, experiența din Moravia are o acoperire largă. Puteți alege din peste 70 de domenii de studiu sau chiar să vă proiectați propria specializare. În plus, programul de absolvire oferă mai mult de 45 de diplome de doctorat și master și opțiuni de certificare. Dar nu trebuie să decideți nimic acum. La Moravian, dorim să vă faceți timp pentru a vă explora toate interesele academice și apoi să vă concentrați pe calea pe care ați ales-o.

Vizualizați toate programele de licență .

În plus, puteți participa la Programul nostru de onoare, cercetare SOAR, stagii locale, cluburi studențești, studii în străinătate și multe altele.

Mărimea medie a clasei noastre este de 16 studenți, cu un raport de 11:1 studenți la facultate. Asta înseamnă că profesorii tăi te cunosc pe nume și le pasă de succesul tău! Veți primi un Macbook Pro și un iPad pe care să le utilizați în toți cei patru ani de școală și le puteți chiar păstra odată ce absolviți.

Academici absolvenți

Moravian Graduate oferă peste 50 de programe de absolvire și certificate în sănătatea comportamentală, afaceri, educație, arte plastice, asistență medicală, științe de reabilitare și studii teologice.

Programele Moravian pentru absolvenți și certificate sunt concepute pentru a pregăti absolvenți de top pentru a satisface nevoile industriilor în creștere - și sunt, de asemenea, concepute pentru a se potrivi în viața ta, nu pentru a o dezrădăcina. De aceea, cursurile postuniversitare sunt oferite în formate tradiționale, accelerate, combinate și online. De asemenea, veți avea Moravian University , iar profesorii noștri, personalul și mentorii pentru experiența studenților sunt dedicați succesului dumneavoastră.

Vizualizați toate programele de absolvire .

Locație

Situată de-a lungul coastei de est a Statelor Unite, Moravia numește Bethlehem, Pennsylvania acasă. În acest mic oraș plin de viață, vă veți găsi la o distanță scurtă cu mașina de orașele importante, cum ar fi Philadelphia, New York City și Washington, DC. Imaginați-vă toate călătoriile de weekend și noile aventuri! Dar nu vă faceți griji, sunt multe lucruri de făcut chiar și în Valea Lehigh. Fie că participați la unul dintre cele mai bune festivaluri de muzică din America de Nord (Musikfest) sau vă bucurați de un joc de baseball pe Coca Cola Stadium, nu există niciodată un moment plictisitor în Bethlehem, PA.

Comunitatea din Betleem este întotdeauna foarte primitoare pentru studenții din Moravia și adesea este partener cu Universitatea pentru a oferi stagii, oportunități practice de învățare și evenimente gratuite.

Vreme

Valea Lehigh din Pennsylvania experimentează la maxim cele patru sezoane. Toamna aduce pulover crud-vreme și frunze colorate. Iarna acoperă campusul nostru cu zăpadă. Primăvara oferă dușuri de ploaie și flori înflorite. Iar vara este însorită și caldă. Fiecare sezon aduce ceva mai diferit de Betleem și ne place!

Caracteristici Campus

Viață de student

Există multe de făcut la Moravian University , indiferent dacă sunteți interesat de sport, artă sau implicarea în comunitate. Fiind o școală NCAA Divizia III, Moravian are 23 de echipe sportive la nivel de universitate, precum și 10 echipe intramurale dacă vrei doar să te distrezi! Există peste 80 de cluburi studențești la care să participe, inclusiv ansambluri muzicale, guvern studențesc, sindicate studențești și multe altele.

Siguranță

Da! Siguranța studenților noștri este o prioritate maximă la Moravian University . Poliția noastră din campus lucrează pentru a menține un mediu sigur și securizat pentru toată lumea și sunt întotdeauna disponibile să ajute, dacă este nevoie. Oferim, de asemenea, servicii de escortă nonstop și servicii de transfer zilnic, precum și telefoane cu lumină albastră de urgență în tot campusul.

  Burse și finanțare

  Costuri și ajutor

  Ne angajăm să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele - și asta include oferirea unei educații private la prețuri accesibile.

  Moravian University oferă un premiu pentru meritul studenților internaționali, bazat în principal pe rezultatele academice: note, puterea programului dvs. academic, scorurile TOEFL sau IELTS și scorurile SAT dacă sunt trimise. Vă rugăm să contactați Directorul Executiv al Înscrierilor Internaționale prin formularul de întrebare de pe această pagină pentru mai multe informații despre Premiul Internațional pentru Meritul Studenților.

  Statistica absolvenților

  Mărturii studențești

  Locații

  • Bethlehem

   1200 Main Street Bethlehem, PA 18018, 18018, Bethlehem

  Întrebări