Keystone logo
Moody Bible Institute

Moody Bible Institute

Moody Bible Institute

Introducere

Moody există pentru a-i dota pe oameni cu adevărul Cuvântului lui Dumnezeu pentru a fi urmași maturi ai lui Hristos care fac discipoli în întreaga lume. Tot ceea ce facem la Moody intră sub autoritatea Bibliei, care declară adevărul atemporal, care este relevant astăzi și în fiecare generație. Credem că înțelegerea și împărtășirea Cuvântului lui Dumnezeu este o călătorie de-a lungul vieții. Și ne-am angajat să vă încurajăm în mersul cu Hristos. Împreună, putem influența și îmbogăți globul trăind activ Cuvântul lui Dumnezeu.

Moody este condus de credința că oamenii dedicați vieții și declarării Cuvântului lui Dumnezeu pot schimba de fapt lumea. De la înființarea noastră de DL Moody în 1886, Moody Bible Institute a angajat să echipeze oamenii din întreaga lume, culturi și generații pentru a face următorul pas către maturitatea spirituală. De mai bine de 125 de ani, oamenii au venit la Moody pentru a fi bogat echipați în Cuvântul lui Dumnezeu pentru a avea impact asupra lumii pentru Hristos. Generațiile de adepți ai lui Hristos de la Moody s-au angajat să studieze Biblia și să o împărtășească cu compasiune lumii.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Chicago

    North LaSalle Drive,820, 60610, Chicago

    Întrebări