Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Montana State University

Montana State University

Montana State University

Introducere

Montana State University , instituția statului de graniță, educă elevii, creează cunoștințe și artă și servește comunitățile prin integrarea învățării, descoperirii și angajării.

MSU Vision

Montana State University este la fel de remarcabilă ca și înființarea sa. Creat ca o instituție de acordare a terenurilor, este o comunitate primitoare și aventuroasă de studenți, cadre didactice și personal, distins prin angajamentul său de a aborda cele mai mari provocări ale lumii. Universitatea îi energizează pe indivizi să-și descopere și să-și continue aspirațiile. Inspiră oamenii să se angajeze cu universitatea pentru a îmbunătăți perspectiva umană prin excelență în educație, cercetare, creativitate și responsabilitate civică.

Excelenta academica

MSU pregătește studenții pentru a absolvi echipate pentru carieră și educație ulterioară. Rata medie a studenților la nivel de facultate de la MSU înseamnă profesori accesibili și oportunități practice de învățare. Lucrand alaturi de mentorii de facultate de clasa mondiala, elevii descopera noi cunostinte care ajuta la imbunatatirea calitatii vietii in intreaga lume. Acest mediu de învățare de susținere și colaborare îi ajută pe studenți să reușească să concureze pentru burse și premii naționale și internaționale. În ultimul an, studenții MSU au primit premii de prestigiu, printre care:

  • Burse de studiu Goldwater (matematică, știință

  • Rhodos Bursă (pentru a studia la Universitatea Oxford)

  • Bursa Marshall (școală de grad în Marea Britanie)

  • Bursele Udall (pentru a-și desfășura cariera în mediul înconjurător)

  • Newman Civic Fellow (lider public)

Montana State University se află într-o clasă proprie. MSU se numără printre primele 3% din colegii și universități pentru cheltuielile de cercetare și este, de asemenea, clasificată de Fundația Carnegie ca o instituție cu un profil de licență înalt. Acest lucru înseamnă că studenții de la MSU obțin oportunități de cercetare rezervate în mod obișnuit pentru studenții postuniversitare din alte școli. În plus, amplasarea MSU la intersecția dintre Parcul Național Yellowstone și unele dintre cele mai mari schiuri din America oferă studenților o sală de clasă, un laborator și un loc de joacă, spre deosebire de oricare din lume.

Universitatea de cercetare de top

MSU este recunoscută la nivel național pentru renumele sale în cercetarea în rândul celor mai importante universități publice de cercetare. MSU se numără printre primele 3% din colegii și universități din națiunea pentru cheltuieli de cercetare. Datorită profilului său de licență, studenții MSU au posibilitatea de a efectua cercetări de importanță națională pe o varietate de subiecte, oportunități care ar fi de obicei rezervate studenților absolvenți ai altor universități. Acesta este motivul pentru care MSU este un lider național în producerea câștigătorilor bursei Goldwater, premiul națiunii premiate pentru studenții din domeniul matematicii și științelor.

Cheltuielile de cercetare de la MSU depășesc de obicei 100 milioane USD anual, iar departamentele de cercetare de vârf includ imunologia, chimia și biochimia, transportul, fizica, resursele funciare și științele mediului; în timp ce o mare parte din finanțarea cercetării de la Institutele Naționale de Sănătate, Departamentele de Energie, Apărare și Agricultură și surse private.

MSU este cea mai mare universitate de cercetare din Montana și cea mai mare entitate de cercetare și dezvoltare de orice tip din stat, ceea ce înseamnă multe posibilități pentru studenți de a desfășura proiecte semnificative de cercetare și de proiecte creative, precum și de prosperitate economică pentru zonă. Cercetarea MSU a dus la descoperiri semnificative care schimbă lumea. MSU deține mai mult de 250 de licențe tehnologice active. În plus, au fost eliberate 91 brevete și 36 de certificate de soiuri de plante pentru descoperirile MSU cu mult mai în așteptare.

Angajament și mobilizare

Elevii, profesorii și personalul MSU lucrează împreună cu partenerii comunității pentru a schimba și aplica cunoștințe și resurse care îmbunătățesc lumea. MSU a câștigat recent Fundația Carnegie pentru promovarea clasificării angajamentului de predare. Desemnarea recunoaște angajamentul față de predare care încurajează serviciul de voluntariat în comunități și răspândirea cunoștințelor care sunt în beneficiul publicului. În plus, prin cursuri, cluburi și evenimente organizate, studenții participă la numeroase proiecte locale, naționale și internaționale de servicii de învățare care le permit să își aplice educația în timp ce întăresc comunitățile.

Angajamentul comunitar

În urma unei proceduri riguroase de aplicare și evaluare, MSU a primit premiul Fundației Carnegie pentru clasificarea gradului de implicare a profesorilor în educație. Această desemnare recunoaște angajamentul MSU față de predare, care încurajează serviciul de voluntariat în comunități și răspândirea cunoștințelor care beneficiază publicul. Proiectele de servicii și de mobilizare sunt incluse în cursurile MSU, în activitățile de cercetare și extracurriculare, pentru a îmbunătăți procesul de învățare și a îmbunătăți viața în întreaga lume.

Acreditare

MSU menține și depășește o varietate de cerințe de acreditare care au fost concepute pentru a asigura standarde educaționale de înaltă calitate. MSU este acreditat de către Comisia de Nord-Vest pe colegii și universități. În timpul celei mai recente re-acreditări, MSU a fost apreciată pentru un "nivel extrem de ridicat de productivitate și eficacitate". În plus față de acreditarea națională, multe dintre colegiile, departamentele și programele MSU dețin și acreditări riguroase de acreditare prin intermediul agențiilor specifice disciplinei.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Bozeman

    Montana State University P.O. Box 172220, 59717-2220, Bozeman

Întrebări