Keystone logo
Mondragon Unibertsitatea Master în Științe Gastronomice
Mondragon Unibertsitatea

Master în Științe Gastronomice

San Sebastián, Spania

2 Years

Spaniolă, Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 12.875 / per course

În campus

Introducere

Master de specializare de cercetare orientat spre sectorul gastronomiei, ospitalitatii si alimentatiei.

O diplomă oficială de master universitar pentru a-ți dezvolta viitorul profesional în domeniul cercetării și inovării noilor produse alimentare, precum și în predare și doctorat.

Subliniem

  • Veți cunoaște metodologiile de cercetare în sectorul gastronomic pentru dezvoltarea de noi produse și servicii
  • Veți realiza proiectul final de master în restaurante, centre de cercetare, industrii alimentare și universități de referință naționale și internaționale
  • Vei participa la congrese gastronomice și vei participa activ la inițiative antreprenoriale și la generarea de noi afaceri
  • Veți învăța de la cei mai buni profesori experți din universități și entități de nivel superior

Învățare bazată pe proiecte reale pentru Masterul în Științe Gastronomice

Masterul în Științe Gastronomice are studenții și pregătirea lor personală, socială și profesională, ca centru al metodologiei sale de predare. Este un model eminamente practic bazat pe competențe care te va ajuta să rezolvi provocările și proiectele care vor apărea pe parcursul masterului. Această metodologie de învățare vă va ajuta să asimilați cunoștințele și abilitățile pe care le veți dezvolta pe parcursul diplomei și vă va oferi experiența de lucru necesară pentru a vă desfășura cariera de profesionist în științe gastronomice.

Din primul moment îți vei baza învățarea pe realizarea de proiecte practice. Va trebui să faceți față provocărilor lansate de companii de renume sau profesioniști din lumea gastronomiei și a alimentației, precum crearea de noi produse alimentare sau cercetarea sațierii.

În acest fel, vei putea aplica cunoștințele dobândite în medii reale și vei putea cunoaște direct viitoarea ta profesie.

În plus, vei avea ocazia să participi la seminarii, ateliere practice, congrese și masterclass-uri susținute de experți din afara universității care lucrează în companii de top.

Practici și teză de master

Câștigă experiență legată de gastronomie și mâncare în timp ce studiezi

Înainte de a-ți termina Masterul în Științe Gastronomice, vei lucra deja ca profesionist într-o companie lider, restaurant, într-un centru tehnologic sau în unitatea de cercetare și dezvoltare a unei universități sau centru de cercetare. Relația strânsă pe care Facultatea de Științe Gastronomice - Centrul Culinar Basc o întreține cu sectorul gastronomiei, ospitalității și industriei alimentare oferă studenților posibilitatea de a obține cunoștințe practice și reale despre lumea muncii pe parcursul studiilor, grație modelului de învățare bazată pe proiecte. Și este că vei avea ocazia să faci practici în același timp în care studiezi.

În plus, în al doilea an vei desfășura lucrarea finală de master timp de 5 luni într-o companie sau centru tehnologic în care va trebui să dezvolți un proiect, cum ar fi efectuarea de cercetări asupra sațierii sau capacitatea de a produce produse inovatoare precum ghimbirul negru. .

Atât stagiile de practică, cât și Teza de Master se pot desfășura în companii și organizații legate de științe gastronomice și alimentație, la nivel național sau internațional. O oportunitate care îți va permite să câștigi experiență, să înveți despre noi realități și să-ți dezvolți aptitudinile și abilitățile necesare într-un profil ca al tău.

Modelul ABP

La Mondragon Unibertsitatea considerăm că practica este cheia învățării de succes. Din acest motiv, la Masterul în Științe Gastronomice vei învăța prin rezolvarea unor adevărate provocări grație modelului educațional bazat pe practică și provocărilor pe care diferite companii ți le vor propune pe parcursul cursului de master.

În acest fel, pe tot parcursul Masterului, companii și oameni de renume din sectorul gastronomie și alimentar vă vor arunca provocări la care trebuie să răspundeți cu cunoștințele și abilitățile dobândite în master. Pentru a răspunde acestor provocări și proiecte, va trebui să investighezi, să analizezi, să experimentezi, să dezbateți și mai presus de toate să aplicați tot ce ați învățat la clasă.

Pe scurt, vei invata cu un model de invatare care iti va permite sa termini masterul cu experienta profesionala.

Oportunități de carieră

Curriculum

Mărturii studențești

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări