Keystone logo
Mondragon Unibertsitatea Master în energie și electronică de putere
Mondragon Unibertsitatea

Master în energie și electronică de putere

Arrasate, Spania

2 Years

Spaniolă, Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8.778 / per year *

În campus

* Anul 1: 8.778 euro / Anul 2: 8.778 euro

Introducere

Obiectivul principal al diplomei este de a forma profesioniști cu înaltă calificare în studiul și analiza specifică aplicațiilor electronice de putere (generare de energie, surse regenerabile, aplicații industriale, tracțiune); în studiul și analiza specifică a convertoarelor electronice de putere (proiectare, modelare, control și analiză); și în studiul și analiza specifică a mașinilor electrice (proiectare, modelare, control și analiză).

Subliniem

  • Master cu profil legat de nevoile companiilor dintr-un sector al viitorului.
  • Teza finală de master în companie: stagiu plătit în anul 2, timp de 10 luni în companie.
  • Personal didactic de înaltă calificare, combinând predarea și cercetarea pe teme de ultimă oră cu companiile din sector.
  • Pe parcursul primului an veți realiza proiecte de 5 săptămâni, în echipă, pentru a aplica cunoștințele teoretice dobândite.

metodologie

În scopul adaptării studiilor și proiectului educațional la noile cerințe ale societății, precum și la spiritul de transformare al învățământului din Învățământul Superior colectat în procesul de creare a Spațiului European al Învățământului Superior, un proces de creare a un nou model educațional care îmbrățișează în mod coerent noile grade și programele lor de învățământ.

Aceasta se caracterizează prin dobândirea de competențe, evidențiate în rezultatele învățării, evaluarea continuă și globală a învățării elevilor, integrarea alternanței dintre studiu și muncă în planificarea academică, internaționalizare, utilizarea metodologiilor active de cunoaștere. .

Proiectarea Masteratului se bazează pe funcțiile profesionale ale absolvenților în mediul de lucru și pe competențele în mediul academic.

Intervenția didactică se concentrează pe utilizarea metodologiilor active care încurajează participarea la procesul de învățare, învățarea bazată pe probleme orientată prin proiecte interdisciplinare fiind cheia.

Evaluarea învățării studenților este continuă pe parcursul semestrelor, unde feedback-ul profesorilor este o cheie importantă.

Program dublu

Mondragon Unibertsitatea este o universitate practică, cufundată în realitatea afacerilor și care oferă studenților diferite experiențe de învățare în medii de afaceri (formare duală, alternanță studiu-muncă și proiecte de licență/master).

Avem o mare rețea de companii colaboratoare care integrează experiențele de formare duală ale studenților ca strategie de atragere și reținere a tinerilor talente. Aceste companii facilitează , de asemenea , studenților să își integreze proiectul final de licență / master în proiectele mai mari de cercetare și transfer pe care le desfășoară împreună cu Mondragon Unibertsitatea .

Toate aceste experiențe de formare în medii de afaceri durează între 10 luni și 3 ani în funcție de modalitate și au o pungă de ajutor financiar.

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Curriculum

Mărturii studențești

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări