Keystone logo
Mondragon Unibertsitatea

Mondragon Unibertsitatea

Mondragon Unibertsitatea

Introducere

origini

Mondragon Unibertsitatea suntem o universitate creata in 1997 si recunoscuta oficial prin Legea 4/1997 din 30 mai.

Ne-am născut din asociația a trei cooperative educaționale, avizate de o vastă traiectorie și experiență în lumea educației, Mondragon Goi Eskola Politeknikoa „Jose Mª Arizmendiarrieta” S.Coop., ETEO S.Coop. și Profesor Eskola S.Coop. , care la rândul lor constituie astăzi cele două Facultăți și Școala Universității:

 • Scoala Politehnica Superioara
 • Facultatea de Afaceri
 • Facultatea de Științe Umaniste și Științe ale Educației
 • În 2011, a fost adăugată o a patra facultate, Facultatea de Științe Gastronomice - Basque Culinary Center

Vocație socială

La Mondragon Unibertsitatea menținem angajamentul față de transformarea socială, specificat în modelul nostru participativ.

Suntem o universitate cooperatistă, membră a Corporației MONDRAGON, cu o clară vocație umanistă și dedicată mediului, societății și timpului nostru.

Modelul nostru de formare presupune un sistem de relații care, având ca axă sistemul educațional, urmărește implicarea companiilor și instituțiilor pentru a garanta accesibilitatea socială, îmbina studiul și munca, dezvoltarea cercetării și transferul de cunoștințe și furnizarea de Formare Continuă. .

O universitate unică, unică și dedicată

Inovație, rădăcini, universalitate, creativitate, dinamism, cercetare, fiabilitate, apropiere, conexiune cu exteriorul, privire la distanță lungă.

Acestea sunt câteva dintre atributele care definesc Mondragon Unibertsitatea , o Universitate practică, reală și angajată, axată pe dezvoltarea oamenilor, orientată către nevoile companiei și ale societății, menită să facă față provocărilor lumii reale și în care cunoștințele și aplicația nu are granițe.

misiune

Mondragon Unibertsitatea este o universitate cooperatistă, de utilitate publică, integrată în Mondragon, de inițiativă și vocație socială și nonprofit, a cărei misiune primordială este transformarea societății prin formarea cuprinzătoare a oamenilor și generarea și transferul de cunoștințe.

Promovăm învățarea cuprinzătoare de calitate , care încorporează, pe lângă cunoștințele științifice-tehnice, abilitățile și valorile derivate din experiența cooperativă, pentru ca studenții noștri să fie agenți activi în transformarea societății, contribuind la progresul umanist și tehnologic și durabil. economic, prin dezvoltarea companiilor/organizaţiilor şi a spiritului antreprenorial.

Mondragon Unibertsitatea oferi condițiile necesare pentru a avea un grup de oameni inovatori dedicati satisfacției studenților, companiilor și altor organizații.

Mondragon Unibertsitatea consideră un participant la un sistem universitar global.

Burse și finanțare

Că nimeni nu încetează să studieze din motive economice este unul dintre principiile Mondragon Unibertsitatea . Din acest motiv, oferim un program extins de burse, ajutoare pentru studii și finanțare.

Burse și ajutoare Mondragon Unibertsitatea

Burse Mondragon

Mondragon Unibertsitatea are o secțiune de burse gestionată prin consilierul internațional, care poate varia între 10% și 20% din costul școlarizării.

Burse de inginerie

Aplicați pentru o bursă de 20% din costul de școlarizare pentru diplomele de master în inginerie. Aceste burse sunt gestionate prin consilierul nostru internațional Katerine Rivera. și 20% din taxa de înregistrare.

BEKABIDE: Programul de finanțare a studiilor

Bekabide este un program de finanțare a studiilor în care plățile sunt adaptate la posibilitățile economice ale studenților și familiilor acestora.

În fiecare caz, se realizează un studiu personalizat ținând cont de cheltuielile și veniturile pe care le implică studiile la Mondragon Unibertsitatea , ținând cont de situația economică familială a studentului și aplicând criteriile stabilite pentru a beneficia de program.

Participarea la acest program de finanțare a studiilor nu are niciun interes în costul diplomei luate și este adaptată fiecărei persoane care beneficiază de aceasta.

Burse Globo Común pentru studenții ecuadorieni

Mondragon Unibertsitatea oferă burse pentru studenții din Ecuador prin programul Globo Común.

Se anunță 2 burse pentru studii, 6 burse de școlarizare și 4 contracte predoctorale pentru a acoperi o parte din costul programelor de master și doctorat universitare pentru anul universitar 2024-2025.

Aplicațiile sunt deschise până pe 17 ianuarie 2024. Aplicați acum!

Antrenament în dublu itinerar

În toate acele diplome care pot fi susținute în modul dual, Mondragon Unibertsitatea se ocupă de localizarea firmelor pentru studenți și repartizarea acestora. Pe durata șederii în companie, activitatea desfășurată va fi direct legată de gradul în curs de absolvire, iar compania va fi responsabilă cu plata unei burse lunare cuprinse între 400 și 1000 de euro în funcție de grad și perioada de timp în companie. .

Practica de afaceri

În cazul diplomelor care nu pot fi susținute în modul DUAL, există posibilitatea de a face stagii de practică într-o companie. Unele grade prevăd în propriul plan de studii aceste practici considerate ca curriculare, iar dacă nu sunt avute în vedere, vor fi efectuate ca practici extracurriculare.

În ambele cazuri, Mondragon Unibertsitatea va căuta aceste companii și organizații și le va atribui studenților care le-au solicitat.

În cazul stagiilor de practică, vei primi și o bursă pentru o sumă lunară cuprinsă între 400 și 1000 de euro în funcție de companie și de gradul pe care îl studiezi.

alții

Toate aceste burse și ajutoare menționate sunt compatibile între ele și, de asemenea, cu cele pe care candidații care urmează să urmeze o diplomă la Mondragon Unibertsitatea le pot obține în țările lor de origine dacă nu indică altfel.

Pentru a aplica pentru burse, puteți contacta consilierul nostru internațional, Katerine Rivera, scriind la adresa de e-mail [email protected] sau scriind un WhatsApp la numărul +55 4422 50 67 57

Burse și Ajutoare Oficiale

 • Burse pentru a efectua studii universitare și alte studii superioare, inclusiv diplome oficiale de master (Guvernul Basc)
 • Burse generale (Ministerul Educației)
 • Ajutor pentru reducerea și scutirea prețurilor publice
 • Burse pentru studenții programelor de mobilitate

Statistică

Ce spun clasamentele despre Mondragon Unibertsitatea

Clasament CyD

 • Mondragon Unibertsitatea este a 2-a universitate din Spania în domeniul mobilității studenților.
 • Mondragon Unibertsitatea este prima universitate din Spania care a creat Spin-Off
 • Mondragon Unibertsitatea , în domeniul publicațiilor cu companii, este a doua din Spania.
 • Mondragon Unibertsitatea este prima universitate care generează impact socioeconomic în Țara Bascilor și a șaptea din Spania.

Clasamentul U-Multirank

 • Mondragon Unibertsitatea este printre primele 10 universități spaniole.

Forbes

 • Mondragon Unibertsitatea printre cele 10 universități spaniole cu cea mai mare rată de angajare.

lanbai

 • Rata de ocupare a studenților absolvenți de 95%

Ikerfel

 • Rata de angajare a absolvenților de master de 95%

  Caracteristici Campus

  Mondragon Unibertsitatea are diferite campusuri și laboratoare în Spania.

  Astăzi, vă puteți lua diplomele de master în campusurile din:

  • Bilbao
  • Sfântul Sebastian
  • Irun (Bidasoa)
  • Mondragon
  • Ernani
  • Oñati
  • Eskoriatza
  • Aretxabaleta

  În plus, puteți accesa și Barcelona Lab.

   Admitere

   Procesul de înregistrare la admitere este un proces gratuit care ar trebui demarat cât mai curând posibil pentru a gestiona ulterior viza și documentația necesară pentru a putea accesa studiile în Spania pe lângă posibilitatea de a aplica pentru formarea duală precum și pentru Mondragon. Burse de studiu.

   Înscrierea la masterat universitar poate fi formalizată prin acest link.

   Pentru mai multe informații despre aceasta, puteți contacta Katerine Rivera:

   Mărturii studențești

   Locații

   • Arrasate

    Loramendi, 4. Apartado 23 - 20500 Arrasate - Mondragón, 20500, Arrasate

   • Oñati

    Ibarra Zelaia, 2, 20560, Oñati

    • Hernani

     Jauregi Bailara, s/n, 20120, Hernani

     • Eskoriatza

      Dorleta, s/n, 20540, Eskoriatza

      • San Sebastián

       Paseo Juan Avelino Barriola, 101, 20099, San Sebastián

       • Irun

        Plaza/ Leandro Agirretxe, 1, 20304, Irun

        • Bilbao

         Uribitarte Kalea, 6, 48001, Bilbao

         • Bilbao

          Bilbao, Spania

          Întrebări