Keystone logo
Molde University College - Specialized University in Logistics Master în transport durabil și mobilitate urbană
Molde University College - Specialized University in Logistics

Master în transport durabil și mobilitate urbană

Molde, Norvegia

2 Years

Engleză

La zi

15 Apr 2024

Aug 2024

NOK 197.000 / per year

În campus

Introducere

Programul internațional de masterat în transport durabil și mobilitate urbană salută studenți norvegieni și internaționali cu o diplomă de licență recunoscută de 180 ECTS într-un domeniu academic relevant, cum ar fi economie, inginerie civilă, urbanism sau geografie. Programul se concentrează pe analiză, provocări și soluționarea problemelor în transportul urban durabil și pe distanțe lungi, precum și pe dezvoltarea principiilor competențelor cheie în domeniu, cum ar fi modelarea, analiza economică și a politicilor.

Întregul program de studii este predat și evaluat în limba engleză.

Programul de master în transport durabil și mobilitate urbană se concentrează pe analiză, provocări și soluționarea problemelor în transportul urban durabil și pe distanțe lungi, precum și pe dezvoltarea principiilor competențelor cheie în domeniu, cum ar fi modelarea, economia și analiza politicilor.

De ce să alegeți acest program?

Studiul este potrivit pentru

Programul vizează o mare varietate de studenți foarte motivați, cu un interes pentru a studia transportul durabil și mobilitatea urbană într-un mediu internațional.

Diploma de master vă va califica pentru poziții într-o gamă largă de domenii de angajare în Norvegia, precum și în străinătate, în consultanță în transport și management, administrație locală și națională și agenții ale acesteia, precum și cu marii operatori de transport. De asemenea, vă va face eligibil să aplicați pentru a studia pentru un doctorat.

Ce vei studia?

Există două opțiuni principale de studiu:

  • Transportul urban, inclusiv transportul public de pasageri, noile moduri de micromobilitate, cum ar fi scuterele, și economia și politica de transport.
  • Transport pe distanțe lungi, inclusiv transport de persoane și mărfuri.

În al treilea semestru, pentru a dezvolta abilități și cunoștințe de specialitate, alegi cursuri de seminar aprofundate, dintr-o gamă de treizeci, predate de experți din întreaga lume. Al patrulea și ultimul semestru, studenții scriu o teză de master de 30 ECTS.

Admitere

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări