Keystone logo
© Jens Lyngstad. TIBE
Molde University College - Specialized University in Logistics

Molde University College - Specialized University in Logistics

Molde University College - Specialized University in Logistics

Introducere

Colegiul Universitar Molde – Universitatea de specialitate în logistică (MUC) este situat în orașele de coastă Molde și Kristiansund, pe coasta de nord-vest a Norvegiei. Înființată în 1994 cu angajamentul față de excelență în educație și cercetare, MUC oferă diverse programe academice în diferite discipline. Oferim programe de studii la nivel de licență și studii superioare în Logistică, Economie și Administrație, IT, Management Sport, Științe Sociale și Științe ale Sănătății. Corpul nostru studenți este alcătuit din 3800 de studenți și 280 de angajați organizați în Facultatea de Logistică, Facultatea de Administrarea Afacerilor și Științe Sociale și Facultatea de Științe ale Sănătății și Asistență Socială. Colegiul Universitar Molde pune un accent puternic pe cercetare și se angajează activ în contribuția în diverse domenii. Facultatea cuprinde profesioniști cu experiență și dedicați, care nu sunt doar experți în domeniile lor, ci și mentori dedicați, care îndrumează studenții către succesul academic și creșterea personală.

Motive bune pentru a studia la Colegiul Universitar Molde

HiMolde formează oameni care lucrează pe baza cunoștințelor cu îmbunătățirea calității, inovare și crearea durabilă de valoare cu viitorii lor angajatori. Subliniem legătura dintre cercetare și educație și oferim studenților oportunități de a participa activ la proiecte de cercetare.

Elevii de la HiMolde primesc

  • Predare variată, captivantă și eficientă
  • Pedagogie flexibilă și mediu de învățare stimulativ
  • Concentrați-vă pe durabilitate și inovare în practică în interacțiune cu societatea din jurul nostru
  • Opțiuni de studiu flexibile cu plasare și practică
  • Competență pentru o viață profesională în tranziție
  • Oportunități bune de schimb internațional

Admitere

Admiterea la studii la Colegiul Universitar Molde se solicită prin Samordna opptak sau Soknadweb. Pe aceste pagini, veți găsi informații utile despre cum să procedați cu aplicarea și alte informații pentru cei care doresc admiterea în învățământul superior.

Studii de licență și an

Aici veți găsi informații generale despre admiterea la studiile noastre de licență și an

Master și studii ulterioare

Aici veți găsi informații generale despre admiterea la cursurile noastre de master și de studii ulterioare

Locații

  • Molde

    Britvegen, 2, 6410, Molde

Întrebări