Keystone logo
Manchester Metropolitan University MSc Operatiuni si Managementul lantului de aprovizionare
Manchester Metropolitan University

MSc Operatiuni si Managementul lantului de aprovizionare

Manchester, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Introducere

MSc Operatiuni si Managementul lantului de aprovizionare

Managementul operațiunilor și al lanțului de aprovizionare este mult mai mult decât simpla mutare a articolelor de la A la B. Este o disciplină diversă, în continuă evoluție, care este fundamentală pentru fluxul de bunuri din întreaga lume - adaptându-se la așteptările în schimbare ale consumatorilor, la condițiile economice în schimbare și la tehnologiile emergente, printre o serie de alte probleme globale. Acest curs oferă înțelegerea avansată și abilitățile practice pentru a stăpâni totul.

Veți învăța de la lideri în domeniu, explorând cele mai recente aspecte legate de durabilitatea lanțului de aprovizionare și de mediul internațional de reglementare, în timp ce vă veți familiariza cu sistemele de întreprindere, cum ar fi SAP, și veți aborda provocările legate de gestionarea achizițiilor strategice.

Oferim, de asemenea, o serie de unități de opțiuni, oferindu-ți șansa să vă modelați studiile în jurul intereselor și obiectivelor dvs. profesionale - oferind abilități în analiză de afaceri, management de proiect și multe altele. De acolo, vei fi pregătit pentru disertația ta, alegând un subiect din propriul tău interes și punând în practică teoria.

Admitere

Curriculum

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări