Keystone logo
Manchester Metropolitan University MSc în Informatică
Manchester Metropolitan University

MSc în Informatică

Manchester, Regatul Unit

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 / per year *

În campus

* Taxa full-time pentru studenții internaționali din UE și non-UE Taxa full-time: £9,500 pe an pentru studenții din Marea Britanie și din insulele Canalului Mânecii

Introducere

Învățarea automată. Securitate. Date mari. Calcul de înaltă performanță. Descoperiți cele mai recente idei, tehnici de specialitate și tehnologii de ultimă oră din domeniul informaticii.

Am conceput acest curs pentru absolvenții care nu au o pregătire în domeniul informaticii, dar care doresc să își lanseze cariera în acest domeniu în plină dezvoltare și cu cerere.

Pe măsură ce informatica continuă să evolueze într-un ritm remarcabil, expertiza pentru a exploata cele mai recente tehnologii devine din ce în ce mai vitală pentru organizațiile din toate sectoarele. Cursul nostru MSc Computer Science oferă această expertiză, ajutându-vă să vă dezvoltați abilitățile de specialitate pentru o carieră în domeniul informaticii.

În cadrul acestui masterat în informatică, veți explora programarea, rețelele de calculatoare avansate, dezvoltarea cloud și sistemele informatice. Veți învăța concepte, tehnici și tehnologii pentru a vă pregăti pentru partea practică a investigării problemelor din lumea reală și a creării unui sistem sau a unei soluții pe măsură. Prin aceasta, veți dobândi un set de competențe făcute pentru lumea profesională modernă a informaticii.

Veți avea, de asemenea, flexibilitatea de a vă stabili direcția studiilor postuniversitare cu un proiect de masterat conceput de dumneavoastră. Deși veți beneficia de sprijinul individual al supervizorului dumneavoastră, este un proiect individual - la fel de mult despre dezvoltarea abilităților de calcul, cât și despre dezvoltarea încrederii și a autonomiei, abilități vitale pentru locul de muncă.

Până la terminarea studiilor, veți fi echipat atât cu o înțelegere teoretică, cât și cu abilități practice în domeniul informaticii - gata să vă aplicați cunoștințele în situații din lumea reală.

Caracteristici și beneficii

  • Facilități la standarde industriale - Departamentul dispune de o gamă extinsă de echipamente în propriile laboratoare specializate, astfel încât, împreună cu sprijinul personalului nostru tehnic dedicat, veți absolvi cu abilitățile necesare pentru a lucra în facilități profesionale.
  • Sectorul tehnologic înfloritor - Manchester găzduiește unul dintre cele mai mari sectoare creative și de tehnologie digitală din afara Londrei, ceea ce ne face să fim bine plasați pentru a oferi acest curs.
  • Institute of Coding - Departamentul de informatică și matematică face parte din noul Institute of Coding (IoC), un institut național de 40 de milioane de lire sterline. Studenții noștri de la masterat vor avea acces la laboratorul de calculatoare de ultimă generație al IoC pentru a-și perfecționa abilitățile în acest domeniu.
  • Acreditare profesională - Acest curs este acreditat de BCS (Institutul Chartered pentru IT), oferind legături puternice cu industria și un accent profesional.
  • An de plasament opțional - Îmbunătățiți-vă perspectivele de carieră și puneți teoria în practică cu opțiunea de a lua un an de plasament în industrie.
  • Investiți în viitorul dumneavoastră - Am investit peste 115 milioane de lire sterline pentru a transforma campusul nostru științific și ingineresc într-un spațiu de dezvoltare. Inaugurată în 2024, noua noastră clădire Dalton oferă un mediu de studiu profesional echipat cu spații de învățare dinamice, facilități de predare și cercetare de clasă mondială și zone de studiu colaborativ pentru a vă pregăti în continuare pentru viitoarea dvs. carieră.
  • Spațiu dedicat studioului de informatică - Proiectat în colaborare cu studenții noștri actuali, un nou studio vă oferă un mediu profesional pentru a lucra individual și în grup. Pe lângă faptul că este un mediu de învățare excelent, spațiul poate fi folosit în afara orelor de curs pentru a organiza hackathon-uri, pentru a vă dezvolta propriile jocuri video sau pur și simplu pentru a vă folosi imaginația pentru a crea tehnologia viitorului.
  • Învățați alături de cercetarea de vârf la nivel mondial - 86% din rezultatele noastre de cercetare în domeniul informaticii sunt evaluate ca fiind de vârf la nivel mondial și excelente la nivel internațional (REF, 2021). Cercetările noastre în domeniul securității cibernetice oferă soluții criptografice "zero-trust", bazate pe inteligență artificială și criptografice pentru o serie de provocări de securitate cibernetică, ajutând la furnizarea de servicii sigure, rezistente și eficiente.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări