Keystone logo
Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Introducere

Atingeți-vă potențialul la Manchester Met - o universitate ambițioasă cu o istorie mândră.

Universitatea Metropolitană din Manchester (Manchester Met) a fost o instituție istorică și recunoscută la nivel internațional din 1824. Cunoscută pentru calitatea predării sale, este, de asemenea, clasată printre primele 60 de universități din Marea Britanie (The Complete University Guide 2023).

Universitatea, situată în centrul orașului Manchester, găzduiește o comunitate diversă de mai mult de 4,000 de studenți internaționali din peste 100 de țări. Manchester este un oraș captivant și vibrant, cu muzee, galerii, teatre și localuri de muzică. A fost clasat ca fiind al treilea cel mai bun oraș studențesc din țară (QS Best Student Cities 2023) și unul dintre cele mai accesibile orașe pentru studenți din Marea Britanie (UniFresher 2023).

Manchester Met se află într-un program de investiții de 400 de milioane de lire sterline pentru a-și îmbunătăți facilitățile de predare și cercetare, clădirile și spațiile publice. Recent, s-au făcut investiții în clădirea Grosvenor a universității, în Școala de Arte Digitale, în Institutul de Sport și în clădirea Dalton, o reamenajare a Facultății de Știință și Inginerie.

Manchester Met se angajează, de asemenea, să recunoască studenții internaționali cu performanțe înalte și oferă o gamă cuprinzătoare de burse. Aflați mai multe și verificați-vă eligibilitatea aici. Se aplică T&Cs.

În acest an, putem oferi, de asemenea, Bursa regională internațională a vicecancelarului, care oferă o reducere a taxelor de școlarizare de 50% în primul an de studiu pentru studenții din anumite regiuni. Bursa este disponibilă pentru studenții autofinanțatori din țările eligibile, care urmează studii de licență și care îndeplinesc condițiile de acordare a bursei.

O listă completă a programelor eligibile este inclusă în termenii și condițiile noastre. Vă rugăm să citiți acest document pentru a vă verifica eligibilitatea și pentru a aplica.

Pentru a aplica, vă rugăm să completați formularul nostru online până la 30 iunie 2024.

Locații

  • Manchester

    Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

Întrebări