Keystone logo
Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Introducere

Atingeți-vă potențialul la Manchester Met - o universitate ambițioasă cu o istorie mândră

Manchester Met este situat în centrul orașului Manchester, un oraș interesant și vibrant, plin de muzee, galerii, teatre și locuri de muzică. Are o istorie mândră care datează din 1824 și are o populație internațională diversă din peste 100 de țări diferite.

Universitatea se află într-un program de investiții de 400 de milioane de lire sterline pentru a-și îmbunătăți facilitățile de predare și cercetare, clădirile și spațiile publice. Au existat investiții recente în clădirea lor Grosvenor, Școala de Arte Digitale, Institutul de Sport și clădirea Dalton, o reamenajare a Facultății de Științe și Inginerie.

Manchester Met se angajează, de asemenea, să recunoască studenții internaționali cu rezultate înalte și oferă o gamă cuprinzătoare de burse. Se aplică T&C.

Caracteristici Campus

Manchester Met are săli de conferințe impresionante, săli de seminar și zone de studiu care au cea mai recentă tehnologie și echipamente specializate. De asemenea, găzduiește PrintCity, un centru de inovare a imprimării 3D și are o bibliotecă incredibilă de 24 de ore, aprovizionată cu peste un milion de cărți, reviste și resurse electronice*.

*Anul universitar 2020-21

De asemenea, sunt disponibile o gamă largă de facilități IT și media, inclusiv tehnologie multimedia și laboratoare de înaltă specificație.

Sport

Manchester găzduiește unele dintre cele mai mari nume din sport, iar acest lucru a inspirat Manchester Met să ofere o gamă largă de activități sportive studenților. Indiferent de sport sau activitate pe care o iubești sau vrei să încerci, vei găsi ceea ce ai nevoie.

Cercetare

Nouăzeci la sută din impactul cercetării Universității este „de conducere la nivel mondial” sau „excelent la nivel internațional”**, ceea ce este o dovadă a calității cercetării pe care le desfășoară. Aflați despre amploarea, profunzimea și ambiția muncii lor și despre modul în care au un impact global vizitând site-ul lor web. **REF 2021

Sprijin pentru studenți

Manchester Met are un personal cu înaltă experiență care oferă consiliere în carieră și asistență gratuită în limba engleză. De asemenea, au un birou internațional dedicat pentru a se asigura că studenții internaționali primesc tot sprijinul de care au nevoie pentru a reuși.

Fiecare student de la Universitate este, de asemenea, automat un membru al Uniunii Studenților, care există pentru a se asigura că studenții au cea mai bună experiență pe care o pot încadra pe parcursul studiilor.

  Mărturii studențești

  Locații

  • Manchester

   Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

  Întrebări