Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Missouri State University College of Business Administration

Missouri State University College of Business Administration

Missouri State University College of Business Administration

Introducere

Colegiul de Administrare a Afacerilor (COBA) de la Universitatea de Stat din Missouri este unul dintre cele mai mari programe de afaceri din regiunea Midwest. Colegiul include patru departamente (Computer Information Systems, Finance and General Business, Management and Marketing) și School of Accountancy în cadrul unității de afaceri, precum și două departamente acreditate separat (Fashion and Interior Design și Construction and Technology Management) care se află în afara acestei unități. Unitatea de afaceri pregătește peste 4000 de studenți de licență și 600 de absolvenți pentru un spectru larg de afaceri și cariere conexe. COBA, împreună cu Școala de Contabilitate, deține prestigioasa acreditare completă din partea Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), atât la nivel universitar, cât și la nivel postuniversitar. Această acreditare și numărul mare de absolvenți de înaltă calitate atrage angajatori din tot Midwest pentru a recruta anual pentru posturi part-time (stagii și educație cooperativă) și full-time. Cu peste 100 de firme care participă la cele trei Zile de carieră ale Colegiului și care vin la Glass Hall pentru interviuri în campus, studenții COBA au oportunități excelente de carieră.

În ciuda faptului că este unul dintre cele mai mari programe de afaceri din Midwest, COBA oferă o atenție individuală prin intermediul facultății 118 a Colegiului, a Centrului de consiliere în afaceri și a Centrului de carieră specializat. Această facultate numeroasă, diversă și înalt calificată, dintre care mulți au câștigat premii pentru predare și cercetare și au experiență practică în afaceri, permite COBA să ofere o mare varietate de specializări, împreună cu opțiuni și cursuri specializate, păstrând în același timp clasele mici. De la orientare și până la verificarea finală a diplomei, studenții sunt îndrumați de unul dintre consilierii academici dedicați ai Colegiului. Iar atunci când vine momentul să găsească un stagiu, o oportunitate de educație cooperativă sau un post cu normă întreagă, personalul Centrului de carieră al Colegiului este pregătit să îi ajute.

Cu peste 11 grade distincte de licență în cadrul unității de afaceri (ofertele acreditate AACSB includ Contabilitate, Sisteme informatice, Managementul serviciilor de tehnologie a informației, Finanțe, Afaceri generale, Managementul riscului și asigurări, Managementul divertismentului, Antreprenoriat, Management, Logistică și Managementul lanțului de aprovizionare și Marketing) și atât de multe opțiuni specializate, este ușor de văzut de ce atât de mulți studenți care sunt serioși în ceea ce privește începerea carierei în afaceri și domenii conexe se îndreaptă către COBA.

Există 6 grade suplimentare de licență de științe oferite în afara unității de afaceri, care includ Fashion Merchandising și Design, Design interior, Științe de familie și de consum (Programele de familie și de științe de consum ale departamentului B.D. Ed. sunt acreditate de Departamentul Missouri de Educație Elementară și Secundară (DESE) și Consiliul Național pentru Acreditarea Educației Profesorilor (NCATE))), Managementul construcțiilor, Managementul facilităților, și Managementul Tehnologiei (Programul de management al construcțiilor al departamentului este acreditat de Consiliul American pentru Educație în Construcții (ACCE)).). Pentru profesioniștii care lucrează, cele cinci programe postuniversitare ale COBA - Master of Business Administration (MBA), Master of Accountancy (MAcc), Master of Science in Computer Information Systems (MS CIS), Master of Science in Project Management și Master of Health Administration oferă posibilitatea de a obține o bază în domeniul propriu sau de a schimba calea profesională.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Springfield

    College of Business Administration David D. Glass Hall, Missouri State University 901 S. National Avenue , 65804-0095, Springfield

    Întrebări