Keystone logo
Mississippi University for Women Master of Science în Speech-Pathology
Mississippi University for Women

Master of Science în Speech-Pathology

Columbus, Statele Unite ale Americii

0 Semesters

Engleză

La zi

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Programul de absolvire a patologiei limbajului / audiologiei permite studenților să dezvolte cunoștințe profesionale și abilități clinice.

Studenții tradiționali și netradiționali vor demonstra abilități de conducere, gândire critică și rezolvare a problemelor în mod profesional și competent în diferite setări clinice. Programul de absolvent oferă o diplomă de master în patologie vorbirii-limbajului.

Consiliul pentru acreditare academică acredită programul de educație al masteratului (MS) în patologia vorbirii-limbajului la Mississippi University for Women în audiologie și patologie a vorbirii și a limbajului (CAA) a American Speech-Language-Hearing Association.

Un absolvent al programului va îndeplini cerințele academice pentru Certificatul ASHA de competență clinică (CCC-SLP), licențierea de la Departamentul de Sănătate din Mississippi și licențierea profesorilor de la Departamentul de Educație din Mississippi.

Programul de absolvire a patologiei vorbirii-limbajului face toate eforturile pentru a se înscrie și a pregăti studenții să devină patologi competenți în limbajul vorbirii. Programul necesită o pregătire academică riguroasă și o pregătire clinică intensă. Pentru a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru practicarea patologiei vorbirii-limbajului, indivizii trebuie să aibă cunoștințe, abilități și atribute în cinci domenii pentru a îndeplini funcțiile esențiale ale învățământului absolvent. Aceste cinci domenii sunt comunicarea, motorul, intelectual-cognitiv, senzorial-observațional și comportamental-social. Aceste domenii de cunoștințe, abilități și atribute permit unui student să îndeplinească funcțiile esențiale ale programelor de formare a studenților absolvenți și să îndeplinească cerințele absolvenților și profesioniștilor, măsurate prin licența de stat și certificarea națională. Multe dintre aceste abilități pot fi învățate și dezvoltate în timpul programului de absolvent prin cursuri și experiență clinică.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Master în patologie a vorbirii și limbajului
    • Greenville, Statele Unite ale Americii
  • MA în patologie de vorbire-limbaj
    • Washington, Statele Unite ale Americii
  • Master of Science (MS) in Communication Disorders | Online
    • Online