Keystone logo
Mississippi University for Women

Mississippi University for Women

Mississippi University for Women

Introducere

Mississippi University for Women ( MUW ) oferă educație universitară și universitară de înaltă calitate pentru femei și bărbați în diferite programe de arte liberale și profesionale, menținând în același timp angajamentul său istoric pentru dezvoltarea academică și de conducere pentru femei. Mississippi University for Women subliniază un mediu de învățare personalizat în toate programele sale educaționale oferite prin Colegiul de Arte, Științe și Educație, Colegiul de Studii de Afaceri și Profesionale și Colegiul de Nursing și Științe ale sănătății. Mississippi University for Women oferă programe și cursuri selectate prin formate de educație la distanță pentru a oferi oportunități educaționale în Mississippi și Statele Unite, abordând în același timp nevoile unice de educație și servicii publice din nord-estul Mississippi și județele învecinate din nord-vestul Alabamei. Mississippi University for Women susține cercetarea, bursele și creativitatea pentru a îmbunătăți dezvoltarea facultăților și învățarea studenților și pentru a avansa cunoștințele în disciplinele sale.

Astăzi oferim bărbaților și femeilor o educație distinctă, care are dimensiuni de clasă concepute pentru a face educația personală - aproape 60% din clasele noastre au mai puțin de 20 de studenți; profesori care se angajează să îndrume studenții, un curriculum care întinde intelectul și insuflă conducere și o comunitate la fel de energică pe cât de primitoare.

Cele trei colegii ale noastre prezintă peste 50 de specialități și concentrări remarcabile. În afara orelor de curs, peste 75 de organizații din campus fac viața din campus dinamică, interesantă și distractivă.

Locații

  • Columbus

    College Street,1100, 39701, Columbus

    Întrebări