Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Mississippi State University College of Agriculture and Life Sciences

Mississippi State University College of Agriculture and Life Sciences

Mississippi State University College of Agriculture and Life Sciences

Introducere

Înființată în 1878 ca Colegiul Agricol și Mecanic al Statului Mississippi, Universitatea de Stat din Mississippi continuă să exceleze în misiunea sa originală de educație, cercetare și servicii. Studiul agriculturii, o bază fondatoare pentru instituție, a fost formalizat într-un colegiu în 1903.

Actualul Colegiu de Agricultură și Științe ale Vieții (CALS) prezintă o gamă largă de oportunități pentru studiul vieții, cuprinzând 9 școli și departamente. Împreună, oferă 17 specializări și 45 de concentrații pentru studenți și 17 specializări și 38 de concentrații pentru diplome universitare.

Colegiul se mândrește cu o facultate învățată și experimentată de 218, al cărei scop comun este de a oferi studenților cea mai bună educație posibilă.

Multe departamente găzduiesc centre specializate de cercetare care au atras mari subvenții federale și finanțare corporativă. Colegiul este, de asemenea, strâns asociat cu Stația de Experimentare Agricolă și Silvică din Mississippi (MAFES) și Serviciul de Extindere al Universității de Stat din Mississippi, care ambele împărtășesc cunoștințe și soluții cu fermierii, oamenii de afaceri și agențiile guvernamentale din tot statul și nu numai.

Locații

  • Mississippi State

    M Bost Bldg Extension Dr,201, 39762, Mississippi State

    Întrebări