Keystone logo
Minerva Schools at KGI

Minerva Schools at KGI

Minerva Schools at KGI

Introducere

Minerva îngrijește înțelepciunea critică de dragul lumii.

Fiindcă viitorul nostru depinde de lideri mai buni, de inovatori mai inteligenți și de cetățeni mai informați la nivel global, pregătim generațiile viitoare de cursanți excepționali de-a lungul vieții să colaboreze în rezolvarea celor mai complexe provocări ale timpului nostru.

Minerva este profund descentralizată și dedicată îmbunătățirii potențialului dvs. și care vă permite succesul.

Ne concentrăm intens asupra îmbunătățirii viitorului nostru colectiv prin avansarea dezvoltării individuale. Organizația noastră este definită de șapte principii directoare, care informează fiecare decizie pe care o luăm, de la mobilizare și admitere la cadre universitare, viață rezidențială și dezvoltare profesională.

Minerva Schools at KGI sunt construite pe o alianță puternică.

Minerva oferă programele sale de studii extraordinare, în colaborare cu una dintre cele mai inovatoare instituții de licență din lume: KGI (Keck Graduate Institute). KGI, lider în domeniul științelor aplicate, este cel mai nou membru al consorțiului Claremont, numit adesea "Ivii din Vest".

INTRODUCERE LA MINERVA

Ben Nelson, fondatorul Minerva, și dr. Stephen M. Kosslyn, decanul fondator al Minerva Schools at KGI , oferă o introducere în viziunea, pedagogia și platforma de învățare, în centrul experienței universitare reinventate.

Locații

  • San Francisco

    1145 Market St, 9th Floor, 94103, San Francisco

Întrebări