Keystone logo
Milwaukee School of Engineering MSOE

Milwaukee School of Engineering MSOE

Milwaukee School of Engineering MSOE

Introducere

Milwaukee School of Engineering este o universitate privată, non-profit, care oferă diplome de licență și master în inginerie, afaceri, matematică și asistență medicală. La MSOE, veți găsi o comunitate grijulie de studenți și facultăți. Împreună, ne-am angajat să promovăm un standard mai înalt de programare și cercetare academică, precum și servicii personalizate, instruire și îndrumare.

La MSOE veți găsi visători, gânditori, creatori și lucrători. Este universitatea de alegere pentru cei care caută o comunitate de cursanți experimentali conduși să rezolve provocările complexe de astăzi și de mâine. Facultatea MSOE sunt experți orientați spre studenți, care aduc experiența lumii reale în sala de clasă. Această abordare a învățării îi face pe studenții noștri pregătiți acum, precum și pregătiți pentru viitor. Parteneriatele cu liderii din afaceri și din industrie permit studenților să învețe alături de mentori profesioniști. Îi provocăm pe studenții noștri să depășească ceea ce este posibil.

Fiind o universitate de inginerie cu rang înalt în SUA, MSOE se concentrează pe experiența de laborator și practica în carieră. MSOE îi provoacă pe elevi să gândească în afara casetei și să aplice o abordare practică pentru rezolvarea problemelor.

Studenții MSOE sunt muncitori, creativi și doresc să afle mai multe. Comunitatea noastră strânsă de doar 3.000 de studenți oferă posibilitatea de a lucra mână în mână cu colegii de clasă și profesori și le permite studenților să aducă cunoștințe practice în clasă. În general, MSOE este universitatea de alegere pentru studenții care doresc să-și urmeze pasiunile și să conteste standardul. MSOE va stabili standardul pentru pregătirea liderilor pentru rezolvarea diverselor provocări tehnice din secolul XXI.

De ce să alegeți MSOE?

Aceasta nu este universitatea dvs. americană obișnuită. Acolo se află în ADN dorința noastră durabilă de a învăța mai multe. Acolo unde studenții și profesorii lucrează împreună pentru a crea un impact mult dincolo de orașul Milwaukee și țărmurile lacului Michigan. Și, unde studenții devin gata să rezolve probleme complexe prin pasiunea, tenacitatea și rezistența lor.

Atenție personală de la profesori experți

Nu vă așteptați la săli de curs uriașe sau la asistenți didactici (nici nu avem). În schimb, profesorii cu experiență - cu o medie de șapte ani de experiență în industrie - predau fiecare clasă și laborator. Cu o clasă medie de doar 20 de studenți și o dimensiune de laborator de 11 studenți, veți primi o mulțime de atenție personală.

Mai mult pentru banii tăi

Studenții internaționali se califică adesea pentru burse de la MSOE. Dar costul este doar o parte a ecuației. MSOE oferă, de asemenea, o valoare extraordinară. Luați în considerare câteva dintre clasamentele noastre:

 • Colegii Best Value
 • Cel mai bun Bang pentru Buck
 • Cele mai bune colegii pentru banii tăi

În plus, trimestrele noastre de 10 săptămâni vă permit să vă încadrați în mai multe clase, ceea ce înseamnă că veți fi mai bine educat în doar patru ani.

Real-World Experience

Majoritatea universităților vorbesc despre munca practică, dar puține se pot potrivi cu sutele de ore de experiență de laborator pe care le veți obține ca student la MSOE. De fapt, avem mai multe laboratoare în campus decât săli de clasă - și toate sunt disponibile pentru studenți.

Garanție de absolvire pe patru ani

MSOE este una dintre puținele universități din Statele Unite care vă garantează că veți absolvi în patru ani dacă începeți și rămâneți pe drumul cel bun, ceea ce vă va economisi timp și bani.

Locație, Locație, Locație

Nou-veniții sunt deseori surprinși de tot ceea ce oferă Milwaukee. Situat într-unul dintre cele mai incitante și mai sigure cartiere din Milwaukee, MSOE este la câțiva pași de locurile de internship din centru, restaurante, cafenele, magazine, arene sportive și de concerte, festivaluri și frumosul lac Michigan. În plus, suntem la doar 90 de minute de mers cu trenul de Chicago.

Un loc pentru a se potrivi

Dimensiunea noastră mai mică - puțin sub 3.000 de studenți - vă va ajuta să vă simțiți ca acasă. Și cu peste 100 de organizații studențești (inclusiv o Asociație Studențească Internațională) și cluburi și sporturi intercolegiale, veți avea o mulțime de oportunități de a vă conecta cu noi prieteni cu aceeași idee.

Misiune, viziune și valori

Misiunea noastră ne inspiră.

MSOE este universitatea de alegere pentru cei care caută o comunitate incluzivă de cursanți experiențiali conduși să rezolve provocările complexe de astăzi și de mâine.

Viziunea noastră ne provoacă.

MSOE va stabili standardul pentru pregătirea liderilor pentru rezolvarea diverselor provocări tehnice din secolul XXI.

Valorile noastre ne unesc.

Șase valori sunt la baza culturii campusului nostru:

 • Colaborare - Apreciem să lucrăm împreună peste granițe.
 • Excelență - Apreciem căutarea și realizarea excelenței.
 • Incluziune - Apreciem angajamentul autentic cu oameni, credințe și idei diverse.
 • Inovație - Apreciem creativitatea și ideile noi pentru servicii pe tot parcursul vieții, descoperire și creștere.
 • Integritate - Apreciem să facem ceea ce trebuie într-un mod fiabil.
 • Administrare - Apreciem utilizarea responsabilă a resurselor noastre.

Cum învățăm

Săli de curs uriașe ar putea funcționa pentru alte colegii, dar acesta nu este stilul MSOE. Iată ce veți găsi în schimb.

Învățare prin practică

Există un motiv pentru care avem mai multe laboratoare decât săli de clasă. Am crezut întotdeauna că elevii învață cel mai bine (și se distrează mai mult) murdărindu-și mâinile și punând teoria în practică. Studenții MSOE petrec sute de ore în laboratoarele noastre standard din industrie, iar această experiență practică, practică, vă va oferi un avantaj sigur la locul de muncă.

Conexiuni profunde între profesori și studenți

Clasa medie va fi de 20 de studenți, iar laboratorul mediu va include doar 11 studenți. Acel mediu intim de învățare le va permite profesorilor să vă cunoască cu adevărat. Așteptați-vă ca mai mult de câțiva să devină mentori și, probabil, conexiuni pe tot parcursul vieții.

Imersiune imediată în maiorul tău

Nu va trebui să așteptați pentru a vă explora pasiunea. Vă veți scufunda în clasele specifice anului principal de la anul întâi, oferindu-vă un avans în stagii și în carieră.

Integrare industrială strânsă

MSOE este un partener de încredere pentru companiile de top din Wisconsin, inclusiv Harley-Davidson, Kohler, Snap-on și multe altele. Lucrăm împreună la cele mai recente cercetări și inovații din industrie, iar peste 260 de companii de top vin să își recruteze studenții pentru stagii și locuri de muncă la Târgul anual al carierei MSOE.

Învățarea în lumea reală

La MSOE, ne provocăm studenții în prima zi, cu o experiență academică de înaltă atingere, care oferă o valoare ridicată. Odată cu provocarea, vine creșterea. Studenții lucrează prin problemele din lumea reală, cot la cot cu profesori, care sunt lideri dovediți în domeniile lor. Absolvenții sunt gata să rezolve probleme complexe în prima lor zi de muncă, deoarece le-au rezolvat încă din prima zi la MSOE.

Programul de onoruri al cercetătorilor universitari

Pentru studenții care doresc o provocare mai mare, programa de onoare a MSOE încurajează învățarea independentă și colaborativă prin lucrări de proiect, prezentări profesionale și interacțiune cu liderii regionali.

Campusul MSOE

Situat în centrul orașului Milwaukee, campusul MSOE este situat într-un cadru urban vibrant și sigur.

Campusul nostru de 22 de acri este situat în inima orașului Milwaukee, în cartierul sigur și vibrant East Town. La doar câțiva pași de frumosul lac Michigan, cartierul teatrelor, muzee, locuri de sport și muzică, parcuri și cumpărături, studenții MSOE se bucură de toată emoția și oportunitățile orașului cu o atmosferă strâns comună.

La câțiva pași de campus veți găsi:

 • 30 de festivaluri sezoniere
 • 17 muzee
 • 25 de teatre
 • Peste 100 de mile de trasee pentru mers pe jos, ciclism și ciclism

Te gândești înainte? Milwaukee este un hub pentru liderii din industrie, asistența medicală și afaceri - astfel încât stagiile și oportunitățile viitoare de carieră sunt întotdeauna la îndemână.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Milwaukee

  1025 North Broadway Milwaukee WI 53202-3109, , Milwaukee

Întrebări