Keystone logo
© Andrey Popov
Milpark Education

Milpark Education

Milpark Education

Introducere

Milpark Education (Pty) Ltd este înregistrată ca instituție de învățământ superior privat din Africa de Sud la Departamentul de Învățământ Superior și Formare în conformitate cu Legea învățământului superior din 1997. Milpark Education este astfel o instituție conferitoare și are permisiunea de a oferi absolvenților săi certificate, diplomele și diplomele pentru care este acreditată de Comitetul pentru calitatea învățământului superior (HEQC) al Consiliului pentru Învățământul Superior (CHE).

Credem în oferirea studenților o Pathway de învățare și o calitate de la nivel superior de certificat până la nivel de doctorat. În prezent oferim 21 de programe de învățământ superior acreditate prin patru școli și anume; Școala de Afaceri, Școala de Comerț, Școala de Planificare Financiară și Asigurări și Școala de Investiții și Bănci.

În aceste școli, oferim o Pathway de învățare de la certificatul superior la doctorat, inclusiv cursuri scurte de educație executivă, cursuri de dezvoltare profesională continuă specifice industriei și programe de învățare și dezvoltare personalizate, adaptate pentru afaceri.

Școala de afaceri Milpark găzduiește în prezent singurul MBA acreditat internațional (AMBA) din Africa pentru învățământ la distanță online.

În 2019, Milpark a achiziționat afacerea CA Connect, singurul furnizor de educație online care oferă o diplomă postuniversitară în contabilitate.

Programele noastre sunt oferite prin învățământ online sau la distanță. Oferim flexibilitate în funcție de nivelul de implicare pe care studenții aleg să îl aibă cu noi, astfel încât să își poată echilibra studiile cu celelalte cerințe zilnice pe care le aduc viața și munca cu normă întreagă.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Cape Town

  Main Road,368, 7925, Cape Town

 • Johannesburg

  Johannesburg, Africa de Sud

  • Durban

   Durban, Africa de Sud

   Întrebări