Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Midland University

Midland University

Midland University

Introducere

Înființată în 1883, Midland University este un colegiu de arte liberale care oferă oportunități relevante în mai mult de 30 de domenii academice, patru programe postuniversitare și o varietate de programe de studii profesionale pentru studenți atât în locațiile lor din Fremont, cât și în cele din Omaha. Recunoscută recent de Chronicle of Higher Education ca cea de-a 9-a instituție de bacalaureat privat, nonprofit, cu cea mai rapidă creștere din țară, Midland adoptă o abordare modernă a educației de arte liberale. Abordarea noastră inovatoare de a lucra de pe piață oferă studenților abilitățile relevante pentru a conduce în lume cu scop.

Studenții de la Midland University câștigă atenție personală din partea consilierilor lor și experiență practică în specialitatea lor, ca să nu mai vorbim de avantajul în locul de muncă și plasarea școlii postuniversitare. Midland promovează excelența prin peste 30 de specialități și programe pre-profesionale și are reputația de lider în educație, afaceri, asistență medicală și științe medicale și performanță umană.

Garanția de absolvire de 4 ani Midland asigură elevii care îndeplinesc cerințele de bază vor absolvi în termen de patru ani. Dacă nu absolviți planul nostru de patru ani, vom plăti 100% din școlarizarea dvs. până la finalizare. Cum o facem? În Centrul nostru inovator pentru absolvirea de 4 ani garantat, avem o întreagă echipă de consilieri profesioniști dedicați să vă ajute să reușiți.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Fremont

    North Clarkson Street,900, 68025, Fremont

    Întrebări