Keystone logo
Michigan State University International Studies and Programs

Michigan State University International Studies and Programs

Michigan State University International Studies and Programs

Introducere

Universitatea de Stat din Michigan a fost intenționat la nivel mondial de mai bine de 60 de ani și este cunoscută în întreaga lume ca fiind o universitate de cercetare de top. Găzduiește oameni de știință și oameni de știință renumiți din întreaga lume și o comunitate vibrantă și diversă de studenți și absolvenți. MSU valorifică parteneriatele internaționale cu oameni de știință și practicanți din mediul academic, guvern, sectorul privat și organizații de cercetare și dezvoltare alese strategic pentru a crea noi cunoștințe și a explora soluții inovatoare și practice la cele mai presante probleme din lume.

Creșterea activității internaționale a Michigan State University poate fi legată de dezvoltarea Oficiului de Studii și Programe Internaționale (ISP). ISP este centrul pentru cercetare internațională, predare și informare la MSU. În calitate de birou la nivel universitar sub conducerea unui asociat prepost și decan, ISP susține activitățile internaționale în întreaga instituție, lucrând pentru a mobiliza cercetarea și bursa MSU, îmbunătățirea studiilor în străinătate și alte programe educaționale, formarea și consolidarea parteneriatelor internaționale, și bun venit și sprijin vizitatori internaționali, savanți și studenți.

În cadrul ISP sunt șapte centre tematice globale și de studii de zonă, programe pentru studenți și cercetători și resurse pentru călătorii și siguranță internaționale, colaborare internațională de cercetare și sprijin pentru facultate și studenți. ISP are, de asemenea, legături puternice cu unitățile internaționale afiliate din campus, concentrându-se pe agricultură, afaceri, educație, inginerie, sănătate, dezvoltare internațională și studiu lingvistic.

O caracteristică definitorie a modelului MSU este că ISP nu are propria facultate atribuită exclusiv. În concordanță cu obiectivul de a răspândi dimensiunea internațională în întreaga universitate, toți membrii facultății au numirile lor academice majore în departamentele universitare și școlile din campus. Acest lucru permite ISP-ului să servească ca organizator al grupurilor interdisciplinare ale facultăților provenite din toate cele 17 colegii academice ale MSU.

Eforturile ISP extind și aprofundează cercetarea globală a MSU și ajută la crearea cunoștințelor științifice necesare pentru a răspunde la oportunitățile emergente și la obiectivele globale ale lumii. ISP lucrează pentru a poziționa MSU ca lider în cercetare și bursă internațională, internaționalizarea învățământului superior și ca partener indispensabil în colaborări globale.

Locații

  • Michigan

    Michigan, Statele Unite ale Americii

    Programe

    Întrebări