Keystone logo
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources

Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources

Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources

Introducere

Construirea de relații, rezolvarea problemelor și satisfacerea nevoilor rezidenților din Michigan și a oamenilor din lume au fost în centrul Colegiului de Agricultură și Resurse Naturale (CANR) de mai bine de 160 de ani.

Fiind primul colegiu de la MSU și modelul pentru întregul sistem național de acordare a terenurilor, ne luăm în serios misiunea de acordare a terenurilor.

CANR a fost pionierul progreselor în cercetarea resurselor agricole și naturale, bursă și informare. Astăzi, rădăcinile noastre de acordare a pământului nu sunt doar o parte a istoriei noastre, ci aceste rădăcini reprezintă și viitorul nostru.

În 1855, Colegiul Agricol din statul Michigan, cunoscut acum ca MSU, a fost fondat pentru a oferi o educație practică tuturor cetățenilor, indiferent de clasa socială. A fost prima instituție de învățământ superior din Statele Unite care a predat agricultura științifică și a educat elevii să devină fermieri, ingineri, educatori și oameni de știință.

La 2 iulie 1862, președintele Abraham Lincoln a semnat legea Morrill, permițând crearea colegiilor de acordare a terenurilor

De mai bine de 100 de ani, MSU Extension a contribuit la creșterea economiei din Michigan, dându-le cetățenilor din Michigan informațiile despre care au nevoie pentru a-și face treaba mai bine, pentru a crește familii sănătoase și sigure, pentru a-și construi comunitățile și pentru a le împuternici copiii să viseze la un viitor de succes.

MSU AgBioResearch cuprinde activitatea a peste 300 de oameni de știință din șapte colegii de la MSU: Agricultură și Resurse Naturale, Arte și Litere, Arte și Științe ale Comunicării, Inginerie, Științe Naturale, Științe Sociale și Medicină Veterinară. Acești cercetători, în laboratoarele din campus și la 13 centre de cercetare periferice din întreaga țară, ajută la rezolvarea celor mai provocatoare probleme din lume.

Locații

 • Michigan

  Michigan, Statele Unite ale Americii

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări