Keystone logo
Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Macromedia University of Applied Sciences

Introducere

Bine ați venit la Universitatea Macromedia

Alegerea unei universități este o decizie importantă în viață. Este locul în care pui bazele viitoarei rețele de carieră și îți modelezi viitorul. La Universitatea Macromedia, ne concentrăm pe studenții noștri și creăm un spațiu în care aceștia se pot dezvolta. Dezvoltăm competențe cheie și o mentalitate antreprenorială susținută de proiecte practice și sprijin individual.

Macromedia University of Applied Sciences este o universitate privată acreditată de stat, cu opt campusuri în locații de top din Germania. Programele noastre inovatoare de licență și master includ în mass-media, afaceri, management și design și sunt în prezent frecventate de peste 90 de naționalități și peste 4500 de studenți pentru a-și stabili și dezvolta cariera.

Studenții pot alege între programele de studii care sunt predate în întregime în engleză sau în germană și oferă o combinație valoroasă de teorie și experiență practică. Acest lucru asigură că absolvenții sunt pregătiți să pășească la locul de muncă, având deja dezvoltate abilitățile de care au nevoie pentru a avea succes.

Beneficiile alegerii Universității Macromedia

 • Experimentați educație de înaltă calitate cu diplome acreditate de stat și acreditate FIBAA.
 • Beneficiați de învățare intensivă în grupuri mici, cu sprijin individual din partea unor profesori renumiți.
 • Studiați un program de licență sau de master care este predat în engleză sau germană.
 • Germania este unul dintre cele mai bune locuri pentru absolvenți cu o rată scăzută a șomajului și o lipsă de profesioniști.
 • Absolvenții au posibilitatea de a rămâne în Germania până la 18 luni după absolvire
  pentru a găsi de lucru.
 • Descoperiți cultura remarcabilă, frumusețea și diversitatea Germaniei.

Programe de licență

Programele de licență sunt specializate în managementul media, managementul afacerilor, design, tehnologii digitale și codare, actorie, design de modă și producție de film.

> Vedeți lista noastră completă de programe internaționale de licență .

Programe de master și MBA

Programele de master sunt specializate în managementul media, managementul afacerilor, design și MBA.

> Vezi lista noastră completă de programe internaționale de master și MBA .

Caracteristici Campus

Campusul nostru – conectat la cei mai buni jucători din industrie din Germania

Campusurile noastre au sediul în unele dintre cele mai vibrante orașe ale Germaniei: München, Stuttgart, Köln, Hamburg, Freiburg, Leipzig și Berlin. Studenții noștri beneficiază de interconectarea noastră excelentă cu industria locală în fiecare locație din campus. Universitatea are aproximativ 100 de profesori și oameni de știință și experți renumiți din companii media, companii multinaționale, universități și agenții de comunicații. Aproximativ 3.000 de studenți au fost înscriși până acum, inclusiv un număr tot mai mare de studenți internaționali care aleg să studieze la Macromedia, contribuind la consolidarea culturii cosmopolite deja înfloritoare de la Universitatea Macromedia.

  Locații

  • Munich

   Macromedia University of Applied Sciences Sandstrasse 9, 80335, Munich

   • Berlin

    Macromedia University of Applied Sciences Mehringdamm 33, 10961, Berlin

    Întrebări