Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Metropolitan State University Saint Paul

Metropolitan State University Saint Paul

Metropolitan State University Saint Paul

Introducere

Istoria și misiunea statului metropolitan

Din 1971, Metropolitan State University s-a angajat să răspundă nevoilor de învățământ superior ale oamenilor din Minneapolis – Saint Paul. Suntem o universitate complet acreditată și cuprinzătoare și membru al sistemului de învățământ superior din statul Minnesota.

Declarația misiunii universitare

Metropolitan State University este o universitate urbană cuprinzătoare, angajată să răspundă nevoilor de învățământ superior ale orașelor gemene și ale populației metropolitane mai mari.

Universitatea va oferi cetățenilor și comunităților din zona metropolitană acces accesibil, de înaltă calitate, arte profesionale, educație profesională și absolventă, cu accent continuu pe grupurile defavorizate, inclusiv adulți și comunități de culoare.

În contextul învățării pe tot parcursul vieții, universitatea își va construi reputația națională pentru programe inovatoare centrate pe studenți, care să permită studenților din medii diverse să își atingă obiectivele educaționale.

Universitatea este dedicată excelenței academice și parteneriatelor comunitare prin curriculum, predare, bursă și servicii concepute pentru a sprijini o misiune urbană.

Declarație de viziune universitară

Metropolitan State University, membru al Minnesota State College and University System, va fi prima universitate urbană, publică, cu sistem cuprinzător din zona metropolitană Twin Cities și va oferi programe și servicii educaționale de înaltă calitate la prețuri accesibile și servicii într-un mediu centrat pe studenți .

Facultatea, personalul și studenții statului metropolitan vor reflecta diversitatea bogată a zonei, vor construi o comunitate de învățare culturală competentă și anti-rasistă și vor demonstra un angajament neclintit față de angajamentul civic.

Valori universitare

Excelenta

Educația ta trebuie să fie cea mai bună. Pentru că nu investiți doar bani, ci investiți timp și pasiune. Deci, facem o prioritate furnizarea de experiențe educaționale inovatoare și de înaltă calitate de la instructori care sunt experți în domeniile lor. Nu vă ajutăm doar să obțineți o diplomă. Vă vom ajuta să vă pregătiți pentru viitorul dumneavoastră.

Logodnă

Suntem conectați la comunitatea noastră și jucăm un rol activ în succesul acesteia. Suntem parteneri cu companii și organizații din zonă pentru a oferi studenților noștri experiențe de învățare din lumea reală. Și ne oferim ca resursă grupurilor locale care lucrează la îmbunătățirea comunității noastre locale.

Diversitate si includere

Sărbătorim și includem toate vocile în căutarea unui învățământ superior de calitate. Apreciem toate formele de diversitate, indiferent de etnie, de preferințele religioase sau sexuale, de nivelul de venit, de stilul de învățare sau de domeniul de concentrare academic. Toate sunt binevenite. Toate sunt apreciate.

Clima deschisă, respectuoasă

Elevii învață mai bine într-un mediu sigur, deschis și respectuos. Veți găsi unul aici. Încurajăm studenții și profesorii să se angajeze în conversații semnificative care îmbrățișează puncte de vedere și perspective diferite. Acestea oferă experiențe bogate și un model de comunicare sănătos pe care studenții îl pot lua în carieră.

Integritate

Integritatea nu este o stradă cu sens unic. Deci, atât cât ne așteptăm ca studenții noștri să se comporte într-o manieră cinstită și etică, ne cerem și noi același lucru. Suntem transparenți în modul în care operăm. Ne asigurăm că toate vocile sunt auzite. Și suntem responsabili pentru acțiunile noastre. Nu meriți nimic mai puțin.

Locații

  • Saint Paul

    East 7th Street,700, 55106, Saint Paul

    Întrebări