Keystone logo
Metropolitan State University Of Denver

Metropolitan State University Of Denver

Metropolitan State University Of Denver

Introducere

MSU Denver este o universitate urbană completă, de bacalaureat și de master, care oferă arte și științe, cursuri profesionale și de afaceri și programe unei populații studențe diverse, într-o atmosferă de respect reciproc. Excelența în predare și învățare este obiectivul principal al MSU Denver. De mai bine de 50 de ani, MSU Denver a fost un stimulent pentru transformarea vieților, a comunității și a învățământului superior.

Împuternicim studenții din Colorado să își avanseze viața și cariera printr-o educație mondială de înaltă calitate. Și alimentăm economia de stat prin 95.000 de absolvenți pregătiți pentru muncă, peste 80% dintre ei rămânând în Colorado. Cu sediul în inima orașului Mile High, MSU Denver oferă acces inegalabil la stagii și rețele profesionale care încep să funcționeze în cariere.

MSU Denver oferă educație de înaltă calitate fără prețul de înaltă calitate.

Cursurile noastre sunt predate de medici academicieni, experți naționali și icoane din industrie. Și construiesc învățarea practică în fiecare curs, ceea ce îi ajută pe studenți să devină gânditori critici, pregătiți pentru carieră, pe care companiile doresc să le angajeze.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

  • Denver

    Auraria Parkway,890, 80204, Denver

    Întrebări