Keystone logo
© Universiti Tun Abdul Razak (UNIRAZAK)
Meritus University

Meritus University

Meritus University

Introducere

CINE SUNTEM NOI

77445_DSC_0628_1.jpg

Ca o universitate de nișă, abordarea unică a educației MERITUS este aceea de a oferi un amestec practic și eficient de învățare tradițională, modernă și experiențială pentru a asigura succesul. Spre deosebire de alte universități care se concentrează doar pe mediul academic, MERITUS se angajează să producă absolvenți bine rotunzi, capabili să îndeplinească cerințele angajatorilor de astăzi, înființate cu virtuți de succes și căutate de organizații de vârf la absolvire.

Meritus University fost întemeiată pe această premisă. Președintele fondator / președinte al executivului Tan Sri (Dr.) Halim Mohammad, pasionat și experiență pe viață în domeniul transportului maritim și al altor întreprinderi, a condus la formarea lui MERITUS.

De ce să alegeți Meritus University ?

77443_DSC_0698_1.jpg

Viziunea Malaeziei de a obține o economie cu venituri ridicate necesită o forță de muncă informată, capabilă să facă o schimbare nu numai organizației, ci și societății în general. Ei trebuie să fie lideri din industrie, creativi, creativi, analitic, inovativi, angajați și capabili să-și asume responsabilitatea și să rezolve chestiuni provocatoare care contează.

Excelenta academica

Pentru a dezvolta și a produce lideri din industrie cu astfel de talente, conceptul de livrare cuprinde un mediu de învățare holistic, în care studenții sunt expuși atât cunoștințelor teoretice, cât și aptitudinilor de viață și perspectivelor globale, după cum urmează:

Dezvoltați-vă în orientarea noastră pentru două săptămâni.

77498_Webp.net-resizeimage15.jpg
77499_Webp.net-resizeimage16.jpg

La MERITUS, toți studenții se supun unui program de formare personală și de dezvoltare a conducerii de două săptămâni la începutul sesiunii.

 • Cunoștințe academice în domeniul afacerilor maritime și navale, aviației, afacerilor, finanțelor și dezvoltării.

 • Abilități de viață prin serviciul comunitar și angajarea socială.

 • Stagiu cu companii de top din industrie.

 • Experiență reală în care elevii vor trebui să navigheze la bordul navelor de formare deținute de Halim Mazmin Group.

 • Învățare autentică prin studii de caz din viața reală și vizite la fața locului.

 • Abilități eficiente de comunicare și prezentare.
77446_Webp.net-resizeimage5.jpg

Avantajul carierei

Pe baza abordării de mai sus, absolvenții MERITUS vor avea oportunități de angajare și contribuție imediată în industrie. Formarea de conducere care este încorporată în program le-ar oferi un avantaj necesar în dezvoltarea carierei lor.

MERITUS a stabilit o vastă rețea de parteneri strategici care să reunească capitanii industriei bine pregătiți în domeniile lor, cum ar fi finanțe, tehnologie, maritimă, logistică, aviație și afaceri, pentru a le oferi studenților noștri cunoștințe, precum și pentru a le oferi oportunități de stagiu sau de angajare când absolvesc. În plus, MERITUS lucrează în colaborare cu organismele acreditate. Toate acestea vor oferi studenților un mediu unic de învățare care nu este ca altul.

Vă oferă oportunități de învățare.

77448_Webp.net-resizeimage6.jpg

Meritus University se concentrează asupra rezultatelor învățării elevului, spre deosebire de pedagogia tradițională de predare și învățare. La Meritus University , oferim studenților oportunități de a învăța cum au reușit să învețe directorii de succes în industrie, ceea ce ar putea fi prin facilitare față în față, întâlnire, internet, e-learning și bibliotecă electronică. Credem că elevii sunt proprietarii procesului de învățare la toate nivelurile calificărilor noastre. Cu toate acestea, aceasta va acoperi doar primele 20% din ceea ce studenții trebuie să obțină pentru industrie.

Meritus University furnizează în continuare experiențe de învățare experimentală, oferind studenților oportunități de a obține experiențe concrete urmate de observarea și reflectarea asupra acelor experiențe care îi determină să analizeze și să formeze o concluzie și apoi să dezvolte noi ipoteze pentru utilizarea ulterioară.

Aceste cunoștințe acumulate vor dezvolta abilitățile studentului cum ar fi conducerea, munca în echipă, comunicarea, negocierea, gândirea moderată, bunul simț, raționamentul logic și multe alte persoane și aptitudinile sociale care se crede că formează încă 70% din cerința pentru industrie.

77449_Webp.net-resizeimage8.jpg

Meritus University este situată în inima orașului Kuala Lumpur chiar lângă cele mai renumite mall-uri din Malaezia - Midvalley Megamall. Ce modalitate mai bună de a studia și de a te distra pe partea de asemenea. Meritus University oferă o abordare unică a educației prin încorporarea unor combinații practice și eficiente de experiențe tradiționale, moderne și practice de învățare pentru a asigura succesul. Datorită fundalului său maritim și logistic, veți avea chiar șansa de a merge la bordul navelor de formare efectivă a navelor deținute de Tan Sri (Dr.) Halim Mohammad.

77450_Webp.net-resizeimage9.jpg

În plus, vi se va oferi șansa de a vă face un stagiu la Grupul Halim Mazmin, fondat de Tan Sri (Dr.) Halim Mohammad. Acest lucru deschide într-adevăr o dimensiune suplimentară în procesele de învățare - elementul distractiv!

Studenții internaționali au șansa de a explora Malaysia și de a studia la Meritus University , vă vom asigura că vă veți realiza ambițiile.

77451_Webp.net-resizeimage11.jpg

Veți obține cele mai bune din ambele lumi - pentru a explora un paradis tropical și, în același timp, aveți șansa de a vă urma studiile într-una din universitățile de top din Malaezia. O oportunitate irezistibilă într-adevăr!

Locații

 • Kuala Lumpur

  49, The Boulevard, Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra,, 59200, Kuala Lumpur

  Întrebări