Keystone logo
Meridian University

Meridian University

Meridian University

Introducere

Meridian University este dedicat pentru a permite dezvoltarea umană printr-un impact transformator înțelept în mai multe domenii ale sectorului public și privat, cu acoperire globală și valoare locală. Programele de absolvire ale Meridianului în afaceri, psihologie, educație și leadership transformator le permit studenților să combine pasiunea cu o profesie în serviciul unor obiective sociale, culturale, ecologice și de dezvoltare mai mari.

Fiecare dintre diplomele Meridian oferă studenților un set integrat de abilități și capacități care se bazează pe principiile și practicile învățării transformative, împreună cu practicile următoare specifice gradului și concentrării, alese de fiecare student. Modelul unic de învățare al Meridian le permite studenților să combine rezidențele la fața locului, învățarea online asincronă și apelurile video captivante pentru a dezvolta o cale educațională care se potrivește atât vieții, cât și viziunii lor prin intermediul platformei tehnologice integrate a Meridian.

Meridian este acreditat de WASC Senior College and University Commission și aprobat de Departamentul de Educație al SUA pentru participarea la programul Federal Student Aid. WASC este acreditare regională recunoscută de Departamentul Educației pentru școli precum Universitatea din California din Berkeley, UCLA și Universitatea Stanford. Gradele licențiabile ale Meridian au fost recunoscute de California Board of Behavioral Sciences și Board of Psychology de peste 25 de ani.

„ Meridian University oferă programe unice prin capacitatea lor de a aduce împreună învățarea cognitivă și experiențială.”— Jean Houston, cancelar

Viziune și misiune: o educație care se transformă

Evoluția ființelor umane exprimă cele mai profunde potențiale ale pământului. Termenul Meridian evocă și simbolizează pământul așa cum este locuit și imaginat de oameni. Cultura pe care oamenii și-au imaginat-o să existe are nevoie urgentă de transformare. Profesiile de Psihologie, Afaceri și Leadership Transformator pot servi pentru a aduce o contribuție critică la posibilitățile contemporane de transformare a culturii. Curriculum-ul lui Meridian University adoptă o abordare integrativă a transformării personale și culturale în cadrul organizațiilor, comunităților și societăților.

Ghidat de o viziune integrală, Meridian University încearcă să educe liderii cu capacitățile, abilitățile și cunoștințele esențiale pentru transformarea profesiilor de psihologie, afaceri și leadership transformator. Capacitățile de conducere de curaj, compasiune, claritate, conștiință și conștientizare de sine întruchipată, împreună constituie înțelepciunea și integritatea necesare pentru transformarea profesiilor și a culturii mai largi. Învățarea transformatoare la Meridian catalizează apariția acestor capacități care, împreună cu dezvoltarea abilităților creative de cercetare și dobândirea de cunoștințe profesionale, actualizează angajamentul Meridian de a susține o educație care transformă.

Angajamentul Meridian față de angajamentul public și profesional este dezvoltat prin intermediul Centrului pentru Învățare Transformative.

Când vezi pământul de pe lună, nu vezi acolo nicio diviziune de națiuni sau state.Acesta ar putea fi simbolul, într-adevăr, pentru noua mitologie care va veni.Aceasta este țara pe care o vom sărbători.Și aceștia sunt oamenii cu care suntem una.

— Joseph Campbell

Locații

  • Petaluma

    47 Sixth Street, 94952, Petaluma

Întrebări