Keystone logo
Mercy College Maestru în căsătorie și terapie familială
Mercy College

Maestru în căsătorie și terapie familială

5 Semesters

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 917 / per credit *

În campus

* pe credit

Introducere

Acest Master of Science Science este înregistrat de Departamentul pentru Educația de Stat din New York, Oficiul Afacerilor Profesionale, pentru a oferi masterul pentru eligibilitate în licență în căsătorie și terapie de familie.

Acest program de 48 de credite include lucrări de curs în:

 • Teoria și practica sistemelor familiale
 • Modele contemporane de terapie de cuplu și familie
 • Evaluare clinică și psihoterapie a familiilor cu probleme
 • Evaluare și intervenție cu sistemele mai mari cu care interacționează familiile
 • Prevenirea problemelor emoționale cauzate de violența în familie, boli, șomaj și sistemul instanțelor

Cerințele sunt îndeplinite prin intermediul agențiilor afiliate Mercy College , facilităților de sănătate mintală, spitalelor și setărilor de practică privată, care asigură supravegherea de către profesioniști în domeniul sănătății autorizați, cu experiență înaltă.

Programul durează aproximativ doi ani și jumătate prin participarea la jumătate de normă la cursuri de seară. În timpul anului de stagiu, studenții trebuie să fie disponibili două zile complete pe săptămână în timpul zilei.

Cursurile pot fi luate ca statut de ne-matriculare pentru a completa cerințele de licență.

Căsătoria și terapia familială Date rapide

 • Primul pas pentru acordarea licenței ca terapeut de căsătorie și familie
 • Experiența include un seminar Practicum din campus
 • Afiliații puternice cu facilitățile și spitalele de sănătate mintală din zonă

Wokandapix / Pixabay

122916_54e0d44a4350a814f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722e79d1964dc15f_1280.jpg

Scop

Scopul programului de 48 de credite Master of Science în căsătorie și terapie familială este de a oferi o educație cuprinzătoare în căsătorie și terapie de familie printr-un curs de studii concepute pentru a satisface cerințele educaționale pentru licențiat ca căsătorie și terapeut de familie în statul New York . Absolvenții programului de căsătorie și terapie familială sunt eligibili pentru a solicita un loc de muncă inițial pentru a îndeplini 1.500 de ore de externare necesare pentru licență. Conform noilor legi care reglementează licența de căsătorie și terapie familială, absolvenții vor avea până la doi ani pentru a îndeplini cerințele de 1.500 de ore de experiență și a trece un examen de calificare a licenței pentru a completa cerințele de licență. Studenții primesc căsătoria

Cerințe de diplomă

 1. Transmite o transcriere a bacalaureatului cu o specialitate în psihologie, sociologie, știință comportamentală în sănătate sau educație. Studenții trebuie să fi terminat un curs de statistică de nivel superior de nivel universitar cu o notă de B sau mai mare. În cazuri speciale, vor fi luate în considerare alte majore.
 2. Două recomandări scrise. Cel puțin o recomandare trebuie să fie din partea unui profesor.
 3. Interviu cu directorul programului.
 4. Un CV curent.
 5. Prezentarea unui eseu de patru până la cinci pagini, în care sunt detaliate motivele pentru care solicitantul dorește să studieze MFT; atribute personale și profesionale pentru acest domeniu și obiectivele de carieră.
 6. Demonstrați cunoștințe despre domeniul MFT; familiarizare cu manualul de programe MFT.

Elevii trebuie să completeze trei semestre de practicum, care includ 200 de ore pe site-ul practicum în fiecare semestru. Din acest total de 600 de ore, 300 trebuie să fie ore de contact cu clientul. Studenții sunt așteptați să completeze minimum 80 de ore de contact cu clienții în Practicum I; 120 ore de contact clienți în Practicum II; și 100 de ore de contact cu clienții în Practicum III. În plus, este necesar un GPA cumulativ de 3,0 și finalizarea cu succes a 48 de credite, inclusiv PSYN 710, Proiect de cercetare clinică.

Obiectivele căsătoriei și terapiei familiale

Absolvenții programului trebuie să:

 1. Identificați relațiile problematice ale indivizilor, cuplurilor, părinților și copiilor, membrilor familiei extinse și între familii și sisteme și comunități mai mari.
 2. Oferiți psihoterapii orientate către sisteme familiale pentru a ajuta indivizii, cuplurile și familiile care se confruntă cuplu, părinte / copil și dificultăți emoționale și interacționale ale familiei, boli psihice și fizice, abuz de substanțe și violență în familie și pentru a ajuta la interacțiunile cu problemele cu educația, asistența maternă , adopție sau agenții juridice. Lucrați eficient cu cupluri tradiționale și netradiționale și cu familiile de-a lungul vieții.
 3. Întâlniți calificările pentru angajare într-o varietate de setări profesionale, inclusiv, fără a se limita la, practica privată și setările agenției.
 4. Preveniți sau ajutați la gestionarea problemelor care pot rezulta din probleme sociale sau de îngrijire a sănătății, inclusiv traiul cu scurtarea vieții sau cu boli cronice.
 5. Demonstrați abilitățile și competențele necesare pentru autorizarea statului New York și finalizați examenul de licență și orele clinice necesare cu succes

Rezultatele programului

Până la sfârșitul acestui program, elevii ar trebui să poată:

 • Demonstrați cunoștințe despre o serie de modele contemporane în terapia familială
 • Demonstrați cunoștințe despre o serie de modele contemporane de terapie de cuplu
 • Demonstrați capacitatea de a completa genograme de 3 generații și cronologie de familie
 • Scrieți lucrări clare care să demonstreze cunoașterea modelelor de terapie de cuplu și de familie
 • Demonstrați competența în terapia profesională prin completarea a trei semestre de stagiu, efectuarea terapiei supravegheate cu indivizi, cupluri și familii completează 300 de ore clinice față în față
 • Demonstrați cunoștințe aprofundate despre un model de terapie familială și aplicând acest lucru unui caz din stagiu

Oportunități de carieră

Puteți găsi angajare ca căsătorie autorizată și terapeut de familie într-o agenție, spital sau sistem de judecată. Alte posibilități de carieră includ să lucreze într-un cadru de practică privată ca psihoterapeut pentru familiile care se confruntă cu boli mintale, abuz de substanțe, proceduri de diagnostic medical și boli cronice, violență în familie, abuzuri asupra copiilor și sisteme de îngrijire, terapie pentru cupluri și terapeuți de familie. .

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări