Keystone logo
Mercy College

Mercy College

Mercy College

Introducere

Mercy College este dinamic diversă zonă colegiu, New York, ale cărui studenți sunt într-o misiune personală: pentru a obține maximum de viață prin obținerea mai mult de educația lor.

Fondata in 1950, Mercy oferă mai mult de 90 de programe universitare și postuniversitare de gradul și certificatul în termen de cinci școli: Business, Educație, Sănătate și Științe Naturale, Arte Liberale și Științe sociale și comportamentale. Mercy College contestă profesorii și personalul său pentru a face munca de învățământ superior pentru oricine suficient de foame pentru a câștiga un loc mai bun în viață. Cu campusuri în Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan și Yorktown Heights, vitalitatea culturii Colegiului este susținută de un corp student diversă din întreaga regiune.

Mercy102

O experiență educațională transformativă
Fiecare milă provoacă studenților săi universitare și postuniversitare să depășească așteptările lor personale și intelectuale. absolvenți de Mercy demonstrează succesul și încrederea pe spectrelor profesionale și profesionale, precum și impactul pe care îl au în comunitățile lor sau din întreaga lume este o dovadă a unei experiențe educaționale de abilitare.

comunitatea academică vibrantă Mercy plasează o valoare ridicată pe învățarea în afara sălii de clasă, cu experiențe din lumea reală. Această abordare a bursei încurajează elevii să aplice ceea ce au învățat în clasă cu viață după absolvire. munca facultate de renume mondial Mercy îndeaproape cu elevii cu privire la aceste proiecte.

Mercy_York

Mila se angajează să conectarea studenților cu lumea. Colegiul are o tradiție bogată în folosul comunității prin "Mila dă înapoi" inițiativă, care încurajează elevii să participe, și oportunități de plumb, servicii de învățare. Aceasta este o reflectare a istoriei Mercys și valorile din sigiliul Mercy College (Inserviendo Consumere, consumate în exploatare).

On-campus evenimente și experiențe internaționale de călătorie îi ajută pe elevi să descopere și să aprecieze culturile de departe de casă. Absolvenții noștri sunt cetățeni implicați.

Mercy101

PACTULUI DE Advantage
Angajat să sprijine studenții pe parcursul studiilor lor, Mercy College oferă o experiență de învățare personalizată, care include Contract (PACT), programul Realizare personalizat al Colegiului. PACT este un program de mentorat recunoscut la nivel național, care servește drept model pentru student succes. www.mercy.edu/ 877-ÎNDURARE-GO.

mentorul tau PACT este persoana punct care vă ajută să navigați viața colegiu. mentorul tău va ajuta să înțeleagă și să aplice pentru ajutor financiar, alege dreapta majore, selectați și înregistra pentru clase, urmări progresul academic, să dezvolte abilități de conducere, un stagiu de terenuri, și să se pregătească pentru interviuri de locuri de muncă.

Mercy_ny

Un Mediu Campus dorit
Mediul natural uluitoare pe râul Hudson distinge campusul pitoresc Mercy în pitorescul sat Dobbs Ferry. strada principală Dobbs Ferry, la doar câțiva pași de campus, oferă restaurante fermecătoare, buticuri, magazine, cafenele și o viață vibrantă comunitate. O stație de tren de metrou-Nord, situat în campus, face ca New York City accesibil. Ajungeti in inima Manhattan-ului, la Grand Central Station, în mai puțin de 30 de minute. Examinează arta la MoMA, experienta pe Broadway, patina de gheata de la Bryant Park, poate descoperi operă la Met, prinde un joc de la Yankee Stadium sau Citi Field, explora Parcul Central, Muzeul Metropolitan de Artă și Grădina Botanică, și să câștige experiență cu nenumărate stagiu și oportunități de angajare.

alte campusuri Mercy, situat în Manhattan, Bronx si Yorktown Heights, oferă flexibilitate și confort.Accesibilitatea
Mila oferă una dintre cele mai mici rate private de colegiu de școlarizare în națiune, iar cele mai mici în statul New York. Colegiul oferă, de asemenea pachete generoase de burse pentru studenții care au mare. Fie că studenții sunt rezidențiale sau fac naveta, ei vor descoperi o multitudine de oportunități și o experiență colegiu imbogatirea la o fractiune din costul mediu național.

Misiune

Mercy_DF1

Mercy College se angajează să ofere studenților motivați posibilitatea de a-și schimba viața prin intermediul învățământului superior, prin oferirea de arte liberale și programe profesionale în medii de învățare de calitate personalizate și de înaltă, pregătind astfel elevii să se lanseze într-o carieră plină de satisfacții, de învățare pe tot parcursul vieții lor continuă și să acționeze etic și responsabil într-o lume în schimbare.

MercyMission

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Dobbs Ferry

  Mercy College 555 Broadway, 10522, Dobbs Ferry

 • New York

  47 West 34th Street (Herald Square), 10001, New York

 • New York

  1200 Waters Place, 10461, New York

  • Yorktown Heights

   2651 Strang Boulevard Yorktown Heights, 10598, Yorktown Heights

   • USA Online

    USA Online, Statele Unite ale Americii

    Întrebări