Keystone logo
MELIUSform Business School

MELIUSform Business School

MELIUSform Business School

Introducere

MELIUSform Business School , datorită experienței în domeniul formării atât a membrilor săi, cât și a personalului său, din 1996 aduce un know-how unic pe piața formării profesionale și manageriale . Scopul este de a avea un impact pozitiv asupra viitorului indivizilor și organizațiilor, prin cursuri de formare concepute pe nevoile lor reale.

MELIUSform Business School investește multă energie și resurse în diseminarea valorii, dovadă fiind predarea constantă în acord cu tendințele lumii muncii, curiozitate, pragmatism și forța de a inova.

Inovația în planificarea formării a permis Școlii de MELIUSform Business School să câștige Premiul SMAU Milano 2020 și Premiul AIF Adriano Olivetti ca primul clasat în Cercetare și Inovare.

Produsele noastre

Cu MELIUSform eliberează-ți antrenamentul ... unde vrei, când vrei, cum vrei!

În prezent, MELIUSform Business School își oferă cursurile de formare prin 3 moduri diferite:

• în sala de clasă tradițională , în sălile primitoare și confortabile ale birourilor din Milano, Roma și Padova;

• în live streaming (VLS) , care vă permite să interacționați în timp real cu profesorii și alți participanți;

La Cerere , sau „streaming amânat”, cu gradul maxim de flexibilitate, urmărindu-le „unde vrei”, „când vrei” și cu „orice dispozitiv”: Smart TV, PC, Tabletă, Smartphone etc.

În toate cazurile, accesul la noul Campus virtual MELIUSform este garantat cu tot materialul didactic (fișe, exerciții, studii de caz, videoclipuri, teste, știri etc.) integrat în același mediu digital pentru a putea recurge la -studii de profunzime sau recuperarea lecţiilor.

Servicii pentru a vă sprijini formarea

Plasament și carieră

Vă ajutăm să vă construiți brandul personal. Oferim un serviciu de calitate, cu ajutorul unor psihologi experți și traineri dedicați coachingului și tutoratului.

Webinarii gratuite

Webinarii gratuite cu valoare educațională ridicată. Un nou mod de a experimenta antrenamentul, confortabil de acasă și complet gratuit.

Aplicații Excel® gratuite

Software și aplicații Excel®️ (de asemenea gratuit). Software și șabloane Excel®️ pentru consultarea și rezolvarea microproblemelor în exercitarea profesiilor.

Mărturii studențești

Locații

  • Rome

    Via Duilio, 12, 00192, Rome

    Întrebări