Keystone logo
Megatrend University

Megatrend University

Megatrend University

Introducere

Megatrend University , o familie academică compusă din 12 facultăți și un institut, și în acest an își deschide larg ușa pentru absolvenții de liceu și oferă intrarea în lumea educației desfășurată în conformitate cu cele mai noi standarde pedagogice. Formele de predare - prelegeri, lucrări practice, ateliere, simulări, evaluare și evaluare a cunoștințelor - sunt adaptate la sensibilitatea, ritmul, nevoile și abilitățile tinerilor dornici să învețe ceva nou.

Există o mulțime de motive pentru care veți decide cu ușurință să studiați la Megatrend. În primul rând, se datorează programelor de studiu extraordinare de la facultățile noastre, create cu atenție pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de studiu, personalului didactic excelent, cea mai frumoasă clădire modernă, unde se desfășoară toate activitățile studenților și, în cele din urmă - datorită cooperării internaționale remarcabile stabilite din America în Japonia și din Scandinavia în Africa de Sud.

Studierea la Megatrend implică, de asemenea, o viață socială destul de bogată, deoarece organizăm și susținem o mulțime de evenimente culturale, artistice și sportive de top din țară.

Valoarea profesioniștilor educați la această universitate și calitatea cunoștințelor care părăsesc sălile noastre de clasă au fost recunoscute pe piața muncii. Absolvenții Megatrend University găsesc relativ ușor locuri de muncă, iar unii dintre ei au locuri de muncă foarte responsabile în economie, financiar, cultural, media, securitate și alte companii publice, organizații și organisme din Serbia și din întreaga lume. Este cel mai bine văzut de la absolvenți dispersați geografic, asociația care îi ajută pe studenți să rămână conectați cu universitatea lor chiar și după absolvire.

Foștii noștri studenți se adună împreună sub sloganul:

SUNTEM din Megatrend University - A FOST O ȘCOALĂ BUNĂ!

Locații

  • Belgrade

    Maršala Tolbuhina,8, , Belgrade

    Întrebări