Keystone logo
© Domus Academy
Mediterranea University of Reggio Calabria

Mediterranea University of Reggio Calabria

Mediterranea University of Reggio Calabria

Introducere

Situat în centrul Mediteranei, UNIVERSITATE oferă o mulțime de cunoștințe construit pe fiecare aspect al acestui domeniu: rampa de lansare ideala pentru cei care doresc să studieze în Reggio și de a construi propriul viitor într-un oraș cu o respirație metropolitane, angajarea pentru frumusețea sa.

Fondată în 1982, Università Mediterranea a finalizat reorganizarea preconizată de reformă și este prezentat acum cu șase departamente în domeniul agriculturii, arhitectură și inginerie drept, laboratoare șaizeci și o ofertă educațională reînnoită.

Este disponibil studenților noua zonă dedicată serviciilor administrative, wireless gratuit, burse, noul sediu pentru a crește capacitatea de transport a offsite și a studenților străini, ateliere de teatru și 200 de burse Erasmus pentru a studia în străinătate.

Cu un calendar plin de evenimente culturale pe tot parcursul anului, Università Mediterranea combină angajamentul său față de cercetare și de predare. Concerte, ateliere de lucru și activități în colaborare cu asociațiile studențești sunt plasate în secțiunile dedicate informării site-ul Universității.

De pe Web-ul trece, de asemenea, oferta principala de servicii pentru student: inregistrare, taxe si cariera colegiu sunt la PC. Și pentru a te mentine informat de Università Mediterranea buletine informative regulate, email-uri și pagini de pe Facebook și Twitter personalizate. O mare atenție la absolvent de orientare pre și post curator UniOrienta cu serviciile de consiliere, stagii și întâlniri cu școli.

Locații

  • Reggio Calabria

    Salita Melissari, 89124, Reggio Calabria

Întrebări