Keystone logo
Massey Business School

Massey Business School

Massey Business School

Introducere

Massey Business School este una dintre cele mai mari școli de afaceri din Noua Zeelandă și este clasată pe locul 300 la nivel mondial. Oferim educație terțiară, de vârf, relevante și flexibile, care pregătesc elevii pentru primul loc de muncă - și dincolo. Ca o afacere, puteți accesa cercetarea și serviciile noastre relevante și de actualitate pentru a ajuta organizația dumneavoastră să crească.

Avem o bază solidă de excelență academică și administrativă, de predare a studiilor de afaceri din 1972.

Astăzi suntem un important furnizor de educație terțiară, de cercetare și de formare în afaceri și management în top 300 de școli de afaceri din întreaga lume. Popularitatea noastră durabilă este o dovadă a programelor noastre de calitate, a predării bazată pe cercetare, a modurilor de livrare flexibile și a facultății de clasă mondială.

Massey Business School Numele Māori

Te Kura Whai Pakihi

Cuvântul kura are multe înțelesuri: inițial înseamnă "cunoaștere antică", "comoară", "prețioasă" sau poate însemna și termeni mai moderni, cum ar fi "școala", moștenirea. În acest nou nume, reflectăm ideea că avem o Școală (kura) în care putem urmări (aspectele) afacerii (pakihi).

Misiune

Suntem dedicați cercetării excelente și accesibile, predării și angajamentului care se conectează la practică și permit leadershipului, contribuind la un viitor prosper, prosper și durabil pentru Noua Zeelandă și în afara ei.

valori

 • Respect pentru toți
 • Relevanța în lumea reală
 • Învățarea fără limite
 • Gândirea bazată pe cercetare

Premiat și recunoscut pe plan internațional

Profesorii noștri sunt recunoscuți la nivel național pentru realizările lor înalte în predarea și îngrijirea studenților. Școala Massey Business School este, de asemenea, acreditată la nivel internațional - AACSB International (Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business) ne face referințe în topul celor cinci procente din colegiile de afaceri globale. Ne aflăm în primele 150 de programe din lume pentru programele noastre de finanțe și contabilitate, iar în top 250 pentru programele de economie, afaceri și management (clasamentul QS 2017).


Massey Business School Premii internaționale de studiu

Pentru studenții care se înscriu în programele de afaceri din campusurile Palmerston North sau Wellington. Premiile sunt de până la 15.000 $ pentru programele de licență și până la 10.000 $ pentru programele postuniversitare.

Aflați mai multe și aplicați

Locații

 • Palmerston North

  Massey University, Private Bag 11 222 Palmerston North, 4442, New Zealand, 4442, Palmerston North

 • Auckland

  Massey University Auckland Private Bag 102904 North Shore Auckland 0745, , Auckland

  • Wellington

   Massey University Wellington PO Box 756 Wellington 6140 New Zealand, , Wellington

   Întrebări