Keystone logo
Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Massachusetts College of Pharmacy and Health Sciences

Introducere

Ești gata să-ți modelezi viitorul? Nu există un loc mai bun pentru a începe.

MCPHS este o universitate privată, non-profit, axată pe asistență medicală, cu un spectru complet de programe de asistență medicală. Ca instituție de predare, suntem pasionați de studenții noștri și ei sunt la fel de pasionați de avansarea în cariere într-o industrie vitală. Deși este aproape imposibil să pui preț pentru construirea vieții tale în jurul pasiunii tale, credem că vei descoperi că MCPHS este o valoare remarcabilă, completă, pentru ceea ce primești în schimb.

Misiune

MCPHS pregătește absolvenții să promoveze sănătatea la nivel mondial prin excelență, inovare și colaborare în predare, practică, burse și cercetare și pentru a transforma comunitățile pe care le vor servi.

Viziune

MCPHS este un inovator în domeniul sănătății și al educației profesionale care pregătește generațiile viitoare de lideri globali și promovează sisteme de îmbunătățire a sănătății publicului.

 • Succesul studenților: Absolvenții noștri sunt pregătiți să atingă niveluri ridicate de succes, atât în cariera aleasă, cât și în viață.
 • Experiența studenților: studenții noștri sunt participanți activi la învățarea lor, se bucură de un puternic sentiment de conexiune cu comunitatea universitară și se simt împuterniciți să-și atingă obiectivele personale și profesionale.
 • Succesul profesorilor și al personalului: Facultatea și personalul nostru sunt recunoscuți ca lideri în învățământul superior datorită eforturilor susținute de a se dezvolta profesional și de a colabora ca comunitate.
 • Infrastructură și tehnologie: mediile noastre intelectuale, fizice și digitale invită implicarea, învățarea avansată, îmbrățișează inovația, promovează colaborarea și susțin calitatea în tot ceea ce facem.

Statistică

MCPHS este dedicat succesului fiecărui student.

Studenții de la MCPHS sunt concentrați și motivați profesional și reprezintă aproape fiecare stat din SUA și zeci de țări străine. MCPHS nu numai că se bucură de o diversitate bogată în corpul nostru de studenți, dar oferă și o diversitate bogată de programe de asistență medicală, în paralel cu abordarea echipelor interdisciplinare în instituțiile moderne de asistență medicală.

 • 80% dintre studenți revin după primul an.
 • 72% dintre studenți absolvă în 6 ani.
 • Peste 100 de programe oferite în cele trei campusuri ale noastre și online, toate concepute pentru a pregăti următoarea generație de lideri în domeniul sănătății.

Studenții dobândesc experiență în unele dintre cele mai bune instituții de asistență medicală din lume.

Studenții noștri au acces la cele mai căutate stagii, plasamente clinice și oportunități de cercetare chiar în curtea noastră. De la cele mai importante spitale din centrul Massachusetts și New Hampshire până la zona medicală și academică Longwood de clasă mondială din Boston, studenții noștri dobândesc experiență valoroasă, din lumea reală, în instituții, inclusiv spitalul de pediatrie numărul 1 din țară și tratamentul cancerului de top din New England. centru, pentru a numi câteva.

 • 7.500 Număr mediu de locuri de muncă deschise în rândul instituțiilor din zona medicală și academică Longwood în fiecare an.
 • 5 clinici și centre la fața locului în care studenții câștigă experiență practică cu pacienți reali.
 • 22.643 de pacienți văzuți de studenții noștri de asistent medical de familie în programele noastre din Manchester, Worcester și online într-un an universitar.

Ca instituție de predare, facultatea noastră se concentrează pe studenții noștri.

Spre deosebire de instituțiile de cercetare, facultatea noastră se concentrează pe un singur lucru: predare. Distinșii noștri profesori cu normă întreagă sunt colegi ai academiilor naționale și au fost președinți ai asociațiilor profesionale naționale. Ei sunt editori ai revistelor medicale, anchetatori în proiecte de cercetare finanțate de la nivel federal și lideri de afaceri. Mai presus de toate, ei sunt mentori pentru studenții noștri, foarte disponibili și susținători.

 • 826 de membri ai facultății la MCPHS.
 • 90% membri ai facultății cu normă întreagă cu diplome terminale.
 • Raport 13:1 studenți-facultăți.

Îmbunătățirea experienței studenților cu o comunitate vibrantă.

Nu este o coincidență că MCPHS este situat în Boston, Worcester și Manchester. Aceste locații oferă studenților noștri acces la unele dintre cele mai prestigioase instituții de asistență medicală din New England. În plus, campusurile noastre sunt pline de activitate studenților. Cu oportunități extracurriculare și de colaborare pregătite pentru a fi luate, studenții noștri pot profita la maximum de experiența universitară.

 • Peste 100 de cluburi, organizații și sporturi intramurale disponibile studenților noștri.
 • Peste 35.000 de studenți care trăiesc în orașul vibrant Worcester, MA.
 • Peste 30 de organizații și cluburi profesionale disponibile în campusul nostru din Manchester, NH.

  Caracteristici Campus

  Fă-ți prieteni. Faceți conexiuni. Fa diferenta.

  La MCPHS, puteți forma legături imediate cu alți studenți și personal care sunt la fel de pasionați de asistența medicală ca și dvs. Aceasta este frumusețea de a fi scufundat într-o comunitate total dedicată științelor sănătății. Implicați-vă în nenumărate cluburi și organizații, sporturi intramurale, evenimente culturale din campus și multe lucruri oferite în afara ușilor noastre. Și profitați la maximum de experiența dvs. aici la MCPHS.

  Boston, Massachusetts

  Simțiți energia în centrul asistenței medicale.

  Deși suntem cea mai veche instituție de învățământ superior din Boston, campusul nostru este însăși definiția inovației moderne. Situat în zona medicală și academică Longwood de renume mondial, tot ce are de oferit Boston este la ușa noastră. Acest cadru dinamic oferă studenților oportunități pentru experiențe academice și clinice la unele dintre cele mai prestigioase instituții medicale și de cercetare din lume.

  Worcester, Massachusetts

  Trăiește și învață într-un centru urban al oportunităților. Situat la 40 de mile vest de Boston, în centrul Massachusetts, Worcester este un centru de asistență medicală și educație. Al doilea oraș ca mărime din New England găzduiește peste 30.000 de studenți, cincisprezece instituții de învățământ superior, zeci de clinici și câteva spitale importante. În campusul nostru vibrant din centrul orașului, vă veți alătura unui grup divers de profesioniști dedicați care lucrează pentru a-și îmbunătăți cariera actuală sau pentru a începe altele noi.

  Manchester, New Hampshire

  Să prospere într-o comunitate unită. La doar 80 de mile de Boston, campusul nostru din Manchester este situat convenabil chiar în centrul orașului. Oferă o combinație excelentă de facilități moderne și o populație studențească energică, împreună cu gestionabilitatea unui oraș mai mic din New England. Bucurați-vă de atmosfera relaxată, magazinele, restaurantele, arhitectura istorică și farmecul clasic al Noii Anglie.

   Burse și finanțare

   Bursa MCPHS Advantage

   Finalizați cu succes orice diplomă MCPHS cu normă întreagă și sunteți eligibil pentru o bursă de școlarizare de 50% pentru una dintre cele șase diplome de master online, cu fracțiune de normă, inclusiv un MBA în Managementul Sănătății!

   Pentru că suntem serioși în ceea ce privește nevoile educaționale, profesionale și financiare ale studenților noștri, facem investiții semnificative în dezvoltarea lor academică continuă. Vom oferi oricărui student MCPHS care finalizează cu succes orice diplomă MCPHS cu normă întreagă o bursă de școlarizare pentru unul dintre următoarele șase programe de master online, cu fracțiune de normă:

   • MBA în managementul sănătății
   • Master în sănătate publică
   • Master în Afaceri de Reglementare și Politică de Sănătate
   • Master în Științe ale Sănătății
   • Master in stiinte clinice
   • Master în management clinic

   Bursa MCPHS Advantage nu numai că ușurează povara financiară a obținerii unei a doua diplome sau a unei diplome avansate, dar vă pune și pe calea rapidă către succes într-o gamă largă de domenii de asistență medicală. Abordarea noastră interdisciplinară, bazată pe echipă, este concepută pentru a vă extinde posibilitățile educaționale și oportunitățile profesionale.

   Clasamente

   Universitatea numărul 1 din SUA pentru putere de câștig

   Wall Street Journal/Times Higher Education College Rankings pentru 2018 îi plasează pe absolvenții MCPHS pe primul loc.

   Rating de credit financiar AA Standard and Poor's (S&P).

   MCPHS a primit un rating de top în puterea financiară și stabilitate de la Standard and Poor's (S&P).

   #4 Cel mai transformator colegiu din SUA

   În lista Money Magazine din 2020 a celor mai transformatoare colegii, MCPHS ocupă locul patru în țară.

   English Language Requirements

   Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

   Locații

   • Boston

    179 Longwood Ave Boston, 02115, Boston

    • Worcester

     19 Foster St., 01608, Worcester

     • Manchester

      1260 Elm St., 03101, Manchester

      Întrebări