Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Massachusetts College of Art and Design

Massachusetts College of Art and Design

Massachusetts College of Art and Design

Introducere

Suntem aici de 145 de ani, pionierii, susținerea și perfecționarea unei educații de clasă mondială în artă și design și trimitem în lume artiști calificați și cu experiență, ca profesioniști, gata să se agite și să strălucească pe plan local și etape globale.

MASSART DE NUMERI

CORPUL STUDENTULUI

 • Studenți de licență: 1780
 • Studenți absolvenți: 128
 • Studenți de formare continuă: 186

ȘEDERE

 • Studenți din Massachusetts: 73%
 • Alte state din Noua Anglie: 12%
 • În afara New England: 15%

FACULTATE

 • Facultate cu normă întreagă: 120
 • Part time / Facultatea de adjunct: 162

LEGACIA NOASTRĂ

În 1873, Școala Normală din Massachusetts și-a deschis porțile ca răspuns la Legea desenului din Massachusetts, un mandat progresiv din 1870, care impunea tuturor orașelor din Commonwealth de peste 10.000 de rezidenți să includă desenul în programele școlii publice („școlile normale” au fost precursorii profesorilor 'colegii). Revoluția industrială a schimbat modul în care a funcționat lumea, iar mijlocul secolului al 19-lea, Bostonienii credeau că industria nu este singura cale de a construi o națiune mai puternică. S-au simțit siguri că arta a fost esențială pentru creșterea unei țări puternice, a unei economii vitale și pentru îmbunătățirea și promovarea bunăstării cetățenilor. Londra și Paris - orașe înfloritoare, cu mari muzee și galerii - au fost exemple convingătoare.

La MassArt, am crezut întotdeauna că arta este o forță de aprindere a schimbărilor pozitive. Încă din zilele noastre, am oferit o poartă strălucitoare în care accesul la o educație de artă de talie mondială nu este definit de economie sau privilegiu. Ne-am angajat să oferim o educație și promisiunea unui viitor bazat pe talent, ambiție și conducere. Fiind primul colegiu de arte vizuale independente din SUA, susținut public, ne mândrim cu capacitatea noastră de a-i hrăni și de a susține studenții cu promisiuni creative extraordinare, indiferent de limitările posibilităților de pregătire a colegiului sau a situației financiare.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • Boston

  Huntington Avenue,621, 02115, Boston

  Întrebări