Keystone logo
Masan University

Masan University

Masan University

Introducere

În 2012, Masan University declarat viziunea pe baza angajamentului și opiniilor facultății. A fost, de asemenea, angajamentul nostru față de inovație, pe care ne-am concentrat. Inovația înseamnă a face schimbări la ceva din interior spre exterior atunci când se simte că totul a fost lent. De asemenea, transmite un mesaj că „Pentru supraviețuirea tuturor dintre noi, mai întâi trebuie să fac schimbări în mine”.

Masan University vrea să servească drept speranța timpului nostru. Speranța este direct legată de stabilirea unei viziuni. Viziunea se bazează pe ceea ce mulți oameni speră și doresc. Când dorința lor devine una cu credința „Se va realiza”, Masan University poate deveni mai puternică.

Pentru a face acest lucru, birourile administrative și departamentele școlii și-au adunat înțelepciunea pentru a stabili planuri de acțiune. Masan University se concentrează pe capacitatea de a acționa prin inovarea paradigmei organizației educaționale și consolidarea rețelelor. Masan University este gata să se angajeze să urmărească următoarele trei puncte:

„Vise”.

În primul rând, cel mai bun atu pe care un om îl poate avea este „visele”. Visele sunt făcute de „oameni”. Când oamenii își adună înțelepciunea, pot apărea idei și planuri de acțiune mai bune.

„Bucură-te”

În al doilea rând, trebuie să ne „bucurăm” de lucruri. Energia creației este condusă de indivizi care gândesc liber. Putem avea succes atunci când știm să ne bucurăm de lucruri până la punctul în care experiențele dureroase pot fi apreciate.

„Studenții noștri”

În al treilea rând, ne concentrăm pe satisfacția consumatorilor de educație, studenții noștri. Abilitatea de a amuza, surprinde și atinge studenții este competitivitatea universității noastre.

Ceea ce numim valoare de marcă este creat prin marketingul de imagine. De aceea, este important să dezvoltăm o imagine care „Mă mândresc cu școala mea, Masan University ” în inimile și mințile studenților școlii noastre, în timp ce le ascultăm vocile și urmărim noile tendințe în educație.

Ne vom strădui sincer să îndeplinim așteptările celor care au avut grijă și și-au arătat interesul față de Masan University . Educația începe de la dorul nesfârșit și credința către noi cunoștințe și tehnologie. Masan University va încerca mai mult să cultive pasiunea pentru educație.

Locații

  • Masanhoewon-gu

    Masanhoewon-gu, Coreea de Sud

    Programe

      Întrebări