Keystone logo
© BIMM University
Maryvale Institute

Maryvale Institute

Maryvale Institute

Introducere

Despre Maryvale.

Maryvale se află în centrul vechiului localitate Oscott, la aproximativ cinci mile de centrul orașului Birmingham. Cu clădirile sale fermecătoare, în care valorile și rugăciunile creștine sunt aproape tangibile, istoria sa lungă și interesantă și motivele pașnice, Maryvale este o "casă spirituală" a multora.

Scopul Maryvale Institute de la început a fost acela de a oferi oportunități pentru oamenii laici, clerici și religioși pentru a înțelege mai bine credința și pentru a-și aprecia mai clar mesajul plin de bucurie pentru viețile indivizilor și comunităților. Maryvale se încadrează în tradiția teologică catolică, a cărei bogăție încearcă să o exploreze, și atrage din această tradiție o insistență nu numai asupra importanței fundamentale a credinței pentru raționamentul teologic, ci și asupra locului rațiunii în răspunsul credinței. În acest scop, Institutul oferă oportunități pentru formarea și educația catolică prin cursuri pe o gamă largă de subiecte și nivele.

Maryvale are o bibliotecă bine echipată, unde accesul la internet și calculatoarele sunt disponibile studenților, împreună cu resurse multimedia și audio-vizuale. Casa poate găzdui zilnic până la 150 de persoane în sălile sale de conferințe, conferințe și seminarii și are dormitoare de studiu pentru a găzdui 40 de studenți. Siturile Bridgettine întâmpină oaspeții și mențin un ciclu regulat de rugăciune în Capela. Altarul spre inima sacră a lui Isus este un loc popular de pelerinaj. Bazele includ o plimbare cu Rozariul cu Stațiile de Cruce, parcare amplă și acces ușor la numeroase situri de interes istoric, Colegiul Oscott, Oratory Birmingham și Centrul orașului Birmingham.

113447_pexels-photo-1451361.jpeg

Un mediu spiritual istoric pentru munca academică

Maryvale ocupă un loc unic în istoria Bisericii Catolice din Anglia. Închinarea catolică a fost sărbătorită în mod continuu pe acest sit de peste 1000 de ani. Cea mai veche parte a clădirii actuale, denumită inițial Casa Oscott, a fost casa familiei Bromwich și baza pentru misiunea catolică locală în secolele XVII și XVIII. Andrew Bromwich a fost unul dintre ultimii preoți care au fost închiși spre sfârșitul perioadei penale, iar când a moștenit casa familiei, a dat-o pentru folosirea Bisericii, deoarece misiunea engleză a ieșit din umbre, odată cu relaxarea treptată a legi anti-catolice.

Din 1794 până în 1838 a devenit primul seminar stabilit în Anglia și, fiind plasat sub patronajul Fecioarei Noastre, a devenit cunoscut sub numele de Colegiul St Mary's, Oscott. Când seminarul a fost mutat într-o clădire nouă și mai mare în 1838 (în zona Birmingham care este numită încă New Oscott) a fost folosită ca școală până în 1846 a devenit casa lui Fericitul John Henry Newman și comunitatea sa de converti . În urma hirotonirii la Roma, a înființat primul orator englez de acolo și a redenumit casa Maryvale.

După ce Oratoria sa mutat în centrul Birminghamului, Maryvale a devenit pentru scurt timp noviciatul pentru Oblații Mariei Imaculate și a fost vizitat de fondatorul lor, St Eugene de Mazenod. Apoi, timp de aproape 130 de ani, a găzduit un orfelinat condus de Surorile Milosteniei până când au plecat în 1980, când și-a asumat rolul de institut pentru formarea credinței adulte.

Maryvale conține, de asemenea, cel mai vechi altar al Marii Britanii la Inima Sacră a lui Isus, înființată de episcopul Milner în 1814, care a construit o mică capela pentru a adăposti imaginea Ingerului Sacru pictat în sticlă, așa cum a fost descris de Sfântul Gertrude. Primul devotament lunar de vineri se desfășoară în capela Institutului și există o novena anuală care duce la Solemnitatea Inimii Sacre și culminează cu o masă de pelerinaj în ziua de duminică.

Capela Maryvale a rămas ca biserică parohială și centrul comunității catolice locale până când noua biserică a Maicii Domnului a fost deschisă în anii 1950 pentru a se potrivi nevoilor expansiunii parohiei Maryvale.

Deci, fiind un centru educațional specializat, Maryvale este un loc de închinare, un loc de pelerinaj și o comunitate spirituală de rugăciune și misiune. În 1999, surorile Ordinului Preasfântului Mântuitor al Sfântului Bridget - Bridgettini - au venit să locuiască la Maryvale într-o nouă mănăstire finanțată de Sfântul Ioan Paul al II-lea. În afară de o devotament profund față de suferințele Domnului nostru și față de binecuvântatul sacrament, care este expus în mod regulat pentru adorație în capela, carismele speciale ale surorilor sunt contemplare, ospitalitate și rugăciune pentru a încuraja unitatea între creștini.

Integrarea studiului și a rugăciunii este o caracteristică a tuturor cursurilor Maryvale și a studenților care participă la cursuri de zi sau a programelor rezidențiale scurte de la Institut, care se bucură de oportunități de predare și învățare unite într-un ciclu de rugăciune și închinare, inclusiv în slujba Liturghiei și Divin.

113445_pexels-photo-1326947.jpeg

Un loc de studiu

Un mediu academic unic

Maryvale este angajat la cele mai înalte standarde academice și profesionale și este recunoscut la nivel internațional pentru aceste standarde și pentru oportunitățile sale unice de învățare la distanță bazat pe filozofia catolică a învățării pentru viață.

Fie că pregătiți o slujbă specială în Biserică, căutați o dezvoltare profesională sau căutați o creștere personală, Maryvale oferă cursuri pentru toți. Vă poate ajuta dacă vă confruntați cu provocarea de a vă ajuta în parohie, de a instrui un grup de confirmare a parohiei sau de a spori capacitatea academică la nivel de masterat sau de doctorat.

Toate cursurile Maryvale pot fi auditate

Dacă doriți să urmați unul dintre cursurile Maryvale fără a vă prezenta o muncă sau pentru a căuta o calificare, sunteți bineveniți să faceți acest lucru. Toate cursurile pot fi urmate doar pentru interesul și dezvoltarea personală. Elevii care urmează un curs în acest mod primesc modulele și urmează cursul fără să fie eligibili pentru o calificare.

Nevoile individuale

Multe cursuri de educație continuă permit studierea modulelor individuale pentru cei care doresc să studieze o anumită zonă; citiți paginile cursului individual pentru informații suplimentare.

Ratele speciale și aranjamentele sunt disponibile pentru cei care doresc să folosească certificatul în studiile despre Catehism în programele de formare pentru religii și pre-seminariști (fostul curs de religie).

113446_pexels-photo-279222.jpeg

Maryvale Institute de viziune și misiune

Viziune

Viziunea pentru Maryvale Institute , conform Actului de Incredere, este de a fi un colegiu diecezan, national si international care:

  • Locuiește și prezintă credința catolică, moralitatea și contribuția sa la problemele contemporane religioase, morale și etice;
  • Oferă o serie de cursuri de formare oferite în primul rând, dar nu exclusiv, pentru a stabili și consacra membri religioși ai Bisericii, în special cei implicați în cateheză sau alți apostolați laici;
  • Își asumă o poziție autocritică ca comunitate academică în monitorizarea și evaluarea propriilor cursuri și metode în lumina probelor colectate intern și a celor furnizate de agențiile externe pentru a asigura standardele și relevanța maximă a activităților sale academice;
  • Își dezvoltă cursurile și alte activități în funcție de constatările procedurilor de evaluare în desfășurare și de răspunsul la nevoile în schimbare ale comunității în general, conform recomandărilor Consiliului de Administrație;
  • Dezvoltă parteneriate de colaborare cu alte centre de educație teologică catolică în Regatul Unit și în alte părți și alți furnizori de învățământ superior din Marea Britanie;

Declarația de misiune

  • Misiunea Maryvale Institute este de a fi un lider în furnizarea de învățare de-a lungul vieții pentru toți și de oportunități de cercetare în Evanghelizarea catolică, Catechetica, Teologia, Filosofia și Educația Religioasă pentru a servi mandatul lui Hristos și misiunea lui de a evangheliza Biserica în societatea contemporană . Această prevedere reprezintă o combinație distinctă a metodologiei învățării la distanță și a implicării critice cu Cuvântul lui Dumnezeu în Scriptură și Tradiție, ghidat de Magisteriul Bisericii. Această lucrare se desfășoară într-un mediu creștin de credință, de calitate academică și administrativă, de dialog deschis și de evaluare reciprocă a muncii, darurilor și dezvoltării personale și profesionale a fiecărui membru al Institutului.
113448_adult-beautiful-beauty-953430.jpg

Locații

  • Birmingham

    Maryvale Institute, Maryvale House, Old Oscott Hill, B44 9AG, Birmingham

Întrebări