Keystone logo
Marquette University Law School

Marquette University Law School

Marquette University Law School

Introducere

Oamenii aleg o facultate de drept specifică din mai multe și diverse motive. Știu că mulți dintre voi vor selecta o școală pentru că credeți că este cea mai „bună” facultate de drept în care puteți intra. Unii dintre voi doriți să frecventați o școală într-o anumită regiune geografică, în timp ce alții dintre voi vor selecta o instituție, deoarece credeți că programul său oferă specializare în anumite domenii ale dreptului. Poate că unii solicitanți vor să urmeze o școală cu o anumită afiliere religioasă. Și toți sunteți îngrijorați de costul educației juridice și de valoarea și comercializarea diplomei de JD odată ce ați absolvit.

Toate acestea sunt considerente valabile, iar Marquette merită o considerație serioasă pentru oricare dintre aceste motive. Cu toate acestea, vă sugerez că există și alte lucruri la care ar trebui să vă gândiți. În primul rând, cum va fi experiența ta în școala de drept? Vei deveni parte a unei familii de susținere de studenți, facultate, administratori și absolvenți? În al doilea rând, ce fel de persoană vei fi ca urmare a educației juridice? Te va ajuta facultatea de drept să câștigi un respect pentru toate persoanele și o înțelegere a modului în care legea îi poate ajuta pe oameni să rezolve problemele dificile, adesea în perioade de mare stres? Vei fi o persoană mai bună după facultatea de drept sau nu?

Pentru mine, legea este o profesie ajutătoare. Fiind o facultate de drept catolică și iezuită, avem o obligație specială de a ne asigura că educația oferită la Marquette este concepută pentru a spori respectul elevilor noștri față de toți oamenii, asigurându-ne în același timp că studenții noștri devin avocați calificați, care pot excela în profesia de avocat. .

Marquette vă oferă o oportunitate neobișnuită. În primul rând, suntem o școală de drept remarcabilă. Curriculum-ul nostru este conceput pentru a vă asigura că veți avea cunoștințele, abilitățile și valorile esențiale esențiale pentru a practica avocatura în secolul XXI. Suntem extrem de mândri că pregătim avocați - avocați care practică în toate domeniile profesiei, în firme private și agenții publice, în Wisconsin și în toată Statele Unite. Nu este întâmplător faptul că mulți dintre absolvenții noștri sunt judecători de stat și federali și că mulți absolvenți ai Marquette University Law School sunt lideri de afaceri și politici. Ne învățăm studenții să aibă abilitățile necesare pentru a reuși în orice ramură a profesiei noastre selectează. O parte din tradiția iezuită a educației este încurajarea studenților să devină agenți pentru schimbări pozitive în societate. Acest lucru este deosebit de important într-o facultate de drept.

Locații

 • Milwaukee

  West Michigan Street,1215, 53233, Milwaukee

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări