Keystone logo
Maranello Design Academy

Maranello Design Academy

Maranello Design Academy

Introducere

"În Maranello, creăm designeri de mașini viitoare"

117698_Maranellokeystone02.png

Maranello Design Academy este o școală certificată specializată în studii de proiectare. Cursurile sunt certificate de Universitatea Europa di Roma.

https://www.universitaeuropeadiroma.it

La Maranello Design Academy ne angajăm să instruim studenții și să le transformăm în profesioniști de nivel înalt.

Avem un program unic care se bazează pe o colaborare strânsă cu industria și oferă oportunități foarte speciale de a experimenta designul și cultura italiană.

Programul nostru se bazează pe trei piloni principali:

1. Învățarea prin a face

Elevii de la MDA învață făcând cursuri mici de studenți, conduse de designeri profesioniști, oferind posibilitatea de a atinge un nivel ridicat de competențe și competențe de proiectare în decursul studiilor.

2. Schițarea completă a imersiei

Schițarea și designul învățării în galeriile și muzeele unora dintre cele mai renumite mașini sportive și producători de motociclete precum Ferrari, Maserati, Lamborghini, Ducati, Pagani și Alfa Romeo.

3. Full Immersion Art

Curriculumul MDA include vizite la cele mai importante muzee de artă italiene și situri arhitecturale istorice. În acest fel, elevii își dezvoltă abilitățile estetice în domenii precum pictura, sculptura și arhitectura, vizitând capodoperele istorice ale culturii artistice italiene din Roma, Florența și Veneția.

Imersiune completa

Designul auto trăiește și respiră atât în sala de clasă, cât și în mediul înconjurător. Maranello Design Academy este dedicată îmbogățirii studenților în aceste domenii prin oferirea unui program unic "Live Sketching Program".

Cu ajutorul îndrumărilor designerilor profesioniști și a excursiilor de teren care explorează muzeele de mașini ale Motor Valley, studenții de la Maranello Design Academy sunt expuși la exemple de modele contemporane și istorice de mașini și motociclete la Muzeele și galeriile din Maserati, Ferrari, Lamborghini, Ducati și Pagani unde vor practica desenul de design "live".

În timpul acestor clase speciale de schițare, elevii sunt introduși în moduri fundamentale de a vedea, de a gândi și de a face acest lucru esențiali pentru oricine este interesat în realizarea unei cariere în designul de transport.

Vizite la fabrici

Filosofia educațională a Maranello Design Academy se înrădăcinează într-o profundă interacțiune între cadrele didactice și studenții din atelier, în domeniu, și în mentoring unu-la-unu. Programul Full Immersion este larg răspândit în discursul său, dar este destinat în mod special fiecărui student participant. Prin încheierea programului, studenții au primit o introducere interesantă în contextul bogat de design și inginerie al Motor Valley, unde se află școala și va fi început să-și dezvolte și să își perfecționeze propria abordare distinctă în ceea ce privește învățarea despre design.

Maranello Design Academy își ia studenții pe o călătorie culturală prin muzeele fascinante și dotări de producție pline de istorie și tehnologie ale Ferrari, Lamborghini, Pagani, Maserati și Ducati. Credem că "programul de imersiune completă" oferă probabil cel mai înalt exemplu în ceea ce privește calitatea și cunoștințele tehnice oferite studenților. Programul oferă vizite personalizate și conferințe individuale cu designeri și ingineri proeminenți care vor împărtăși experiențele lor profesionale și vor acorda o atenție deosebită tuturor provocărilor de proiectare ale elevilor.

Imersiune completă Art

Michelangelo și Leonardo da Vinci: Roma, Veneția și Florența sunt muzee arhitecturale în aer liber, unde evoluția stilurilor, tehnicilor poate fi observată prin mersul pe jos în magnificele Plaze sau prin vizitarea muzeelor lor incredibil de bogate.

Pentru studenții de design, Italia este un paradis cu o avere neprețuită de lucrări și locuri.

Maranello Design Academy are un program special de imersiune completă: un program imersiv care introduce studenții la bogăția neprețuită de lucrări și la locul tradiției și culturii artistice italiene.

Acest program este destinat să ajute elevii să câștige și să dezvolte un sentiment mai profund de forme, proporții și culori prin gândirea critică și observarea celor mai importante capodopere artistice ale lumii.

Familiarizându-se cu cultura arhitecturală și artistică expansivă a Italiei, studenții devin imersați în peisajul vizual și structural și în contextul său cultural.

Maranello Design Academy oferă studenților o oportunitate unică de a experimenta arhitectura, pictura și sculptura italiană, prin intermediul călătoriilor de teren la Roma, Veneția, Florența, Bologna și multe alte orașe importante și muzee.

Locații

  • Maranello

    Via Terra delle Rosse, 12, 41053, Maranello

Întrebări