Keystone logo
Manuela Beltran University (Universidad Manuela Beltrán (UMB))

Manuela Beltran University (Universidad Manuela Beltrán (UMB))

Manuela Beltran University (Universidad Manuela Beltrán (UMB))

Introducere

La UMB avem 4 campusuri la nivel național, o ofertă de 86 de programe academice universitare și postuniversitare aprobate de Ministerul Educației Naționale, în modalitatea față în față și virtuală care are 10.000 de studenți și programe de educație continuă cu peste 40.000 de studenți țară, în parteneriat cu companii publice și private.

Pentru a obține o educație de calitate, am dezvoltat 100 de laboratoare academice de înaltă tehnologie specializate pe campusurile noastre, care promovează formarea teoretică-practică, astfel încât studenții să poată aplica toate cunoștințele învățate în clasă.

Gândindu-se la implementarea cunoștințelor dobândite în clasă și în laboratoare, UMB încurajează practica antreprenorială a studenților săi prin 306 de acorduri la nivel național cu companii și organizații din toate sectoarele economiei.

Modelul nostru academic are în mod semnificativ procese de formare în cercetare, în care se caută dezvoltarea de noi cunoștințe, care se reflectă în 23 de grupuri de cercetare, dintre care 70% au fost clasificate în cele trei categorii principale de Colciencias, demonstrând astfel un management excelent în dezvoltarea știința și tehnologia instituției noastre.

Angajată în formarea profesioniștilor pentru un mediu din ce în ce mai global, instituția noastră are mai mult de 80 de acorduri internaționale cu universități, asociații profesionale și centre de cercetare, pentru a oferi programe academice cu standarde internaționale și a oferi activități de mobilitate a studenților, predare și cercetare în 17 țări. pe 4 continente.

În plus, universitatea noastră este dedicată nevoilor comunității și, în acest scop, a dezvoltat nenumărate proiecte sociale, primul dintre acestea având ca scop căutarea, timp de 10 ani, a libertății persoanelor condamnate pe nedrept în închisorile columbiene prin intermediul Proiectului Inocencia, al doilea s-a axat pe sprijinirea populației cu dizabilități în îmbunătățirea calității vieții datorită dezvoltării, în urmă cu 33 de ani, a Jocurilor Olimpice Speciale UMB; Al treilea proiect social este crearea Centrului Ibero-American pentru Autonomie Personală și Asistență Tehnică - CIAPAT - unic în Columbia și al doilea în America Latină, în care promovăm tehnologii pentru autonomia adulților în vârstă și a persoanelor cu dizabilități pentru dezvoltarea activitățile tale zilnice.

Locații

  • Bogotá

    Carrera 1,No. 60-00, 110311, Bogotá

    Întrebări