Keystone logo
Mandarin House

Mandarin House

Mandarin House

Introducere

Peste 50.000 de elevi de peste 100 de naționalități au ales Mandarin House ca școală de limbă chineză, iar expertiza și reputația noastră în a ajuta elevii să-și atingă țelurile chineze este a doua la nimic.

Suntem mândri că am câștigat premii internaționale, am atins cele mai stricte standarde de acreditare în materie de calitate și că am angajat numai cei mai buni profesori și personal care sunt dedicați unui singur lucru: împuterniciți-vă să conduceți chinezi cât mai rapid și mai eficient posibil.

2017 este un nou început! Misiunea noastră rămâne aceeași; vrem să vă asigurați că învățați Mandarin în termenii dvs., rapid și eficient.

Mandarin House a fost una dintre primele școli particulare mandarine înființate în China. Misiunea noastră a fost să oferim studenților din Mandarin o școală care oferă cursuri flexibile și opțiuni de studiu care ar putea să-i stăpânești pe Mandarin într-un mod cât mai scurt și mai eficient.

După 10 ani de predare chineză, Mandarin House a ajutat peste 20.000 de studenți din întreaga lume să își atingă obiectivele de învățare a limbilor străine. Am schimbat viitorul studenților ajutându-i să devină mai competenți în Mandarin și să deschidă o lume vastă de oportunități de afaceri și sociale.

2014 este al zecelea an de predare a mandarinei. Misiunea noastră rămâne aceeași; vrem să vă asigurați că învățați Mandarin în termenii dvs., rapid și eficient. Faceți clic pe link-urile de mai jos pentru a afla mai multe despre motivul pentru care Mandarin House are zece ani de experiență didactică, făcându-ne școala potrivită pentru dvs.

Mandarin House Acreditări

Din 2004, Mandarin House aduce standarde internaționale de calitate în toate aspectele legate de operarea și livrarea de servicii către China. Nu ar trebui să existe nici o scuză pentru a accepta alte standarde decât cele mai bune.

În sprijinul acestei credințe, suntem mândri că suntem acreditați de calitate de către Asociația Internațională a Centrelor Lingvistice (IALC). Fondată în 1983, IALC este o rețea de școli de limbi străine de înaltă calitate, care predă limbă maternă elevilor internaționali. Există un proces strict de acceptare și o procedură de monitorizare continuă care acoperă toate aspectele legate de operațiunile noastre, de managementul locațiilor, de curriculum și de calitatea cadrelor didactice / cadrelor noastre, printre altele.

 • Mandarin House este cu mândrie singura școală membră a IALC din China
 • Casa Mandarin este recunoscută de guvern pentru a oferi studenților germani Bildungsurlaub
 • Mandarin House este recunoscută pentru a furniza studenților suedezi CSN Ministerul Educației și Cercetării din Suedia
 • Casa Mandarin este înregistrată la Hanban ca centru oficial de testare HSK, BCT și YCT.

Expertiza noastră

Casa Mandarin a fost prima școală privată chineză din China, care:

 • Dezvoltați propriul curriculum structurat și holistic, bazat pe principiul fundamental de a oferi cursuri de comunicare în viața reală din China.
 • Oferta de cursuri junior, inclusiv primele tabere de vară din China și curriculum-ul de juniori dezvoltat de sine, sa axat, de asemenea, pe chinezii din viața reală.
 • Introduceți modelul de operare pe scară largă acceptat pentru programele din clasa de grup văzute astăzi în școlile private din China.
 • Fi calitatea internațională acreditată de IALC
 • Fii pe lista scurtă și de asemenea primul care a câștigat STM's World Language Provider of the Year.
 • Găzduiți o conferință importantă în limba străină.

Premiile noastre

Uneori poate fi greu să iei ceva cu valoare nominală în China și este greu de spus dacă o școală spune adevărul sau pur și simplu vorbeste cuvinte goale. Discuția este ieftină și, făcând pretenția a fi cea mai importantă școală chineză de limbă chineză, suntem obligați să împărtășim unele dintre recunoștințele și premiile pe care le-am primit de la China și la nivel internațional.

Una dintre cele mai impresionante realizări a fost recunoașterea pe care am primit-o de la agențiile și organizațiile de studiere a limbilor străine care votează în străinătate pentru premiul Star World Language Award acordat de Studiu Travel Magazine. În 2008, am fost nominalizat ca prima și actuală școală de limbă chineză și, de atunci, am fost nominalizat încă de 7 ori, culminând cu acordarea premiului pentru această categorie în 2009 și 2013.

În calitate de director general, doamna Jasmine Bian a declarat la acea dată: "Suntem foarte mândri că am câștigat premiul Star ... (și) vom continua să muncim din greu și să oferim servicii profesionale studenților noștri din întreaga lume. Mandarin House vă urează bun venit în China.

Alte recunoașteri includ recomandarea Ghidului Lonely Planet China și câștigarea drepturilor de găzduire pentru cel de-al 28-lea atelier anual al IALC din 2011, în care au participat în cele din urmă doar puțin 300 de profesioniști lingvistici din întreaga lume, prezentând școala noastră cu multă laudă și admirație deveniți cel mai mare eveniment din străinătate în industrie, desfășurat vreodată în China.

Indiferent unde vă aflați, vă putem ajuta în încercarea de a stăpâni chinezii.

Mandarin House lucrează activ cu sute de organizații partenere din întreaga lume; inclusiv universități, școli și agenții (atât guvernamentale, cât și private) pentru a le oferi studenților din întreaga lume programele noastre lingvistice câștigătoare.

10 motive pentru alegerea casei Mandarin

1. Acreditat la nivel internațional de IALC - școala singură din China pentru a ne recunoaște calitatea în acest fel.

2. Înființată în 2004 și una dintre primele școli private Mandarin din China, am ajutat peste 50.000 de studenți străini de peste 100 de naționalități pentru a vorbi despre Mandarin.

3. Recunoscut de Hanban drept Centrul oficial de testare a competențelor chinezești HSK.

4. Profesori calificați și cu experiență. Toți sunt absolvenți calificați, bilingvi, instruiți în mod cuprinzător și au o experiență medie de 5000 de ore de predare chinezești.

5. Curriculum-ul de predare auto-dezvoltat. Actualizate și revizuite periodic, concepute de foștii noștri profesori și sunt în concordanță atât cu HSK, cât și cu CEFR european.

6. O gamă largă de programe pentru 11 nivele de clase chinezești, grupuri mici, meditații private, afaceri specializate chinezești, pregătirea examenelor HSK, formarea profesorilor chinezi, stagii de practică și programe de vară junior.

7. Marea viață a studenților. Facebook, rețelele de absolvenți și distracții, activități culturale organizate în fiecare săptămână, cum ar fi gătitul chinezesc, caligrafie, excursii în oraș, kung fu și multe altele.

8. O gamă de opțiuni de cazare de calitate - homestay, apartamente studio private și apartamente comune.

9. Locații centrale, moderne chiar în inima centrului Beijing, Shanghai, Suzhou, Guangzhou, Shenzhen, Chengdu, Hong Kong și New York City, cu facilități spațioase, curate și dedicate.

10. Personal prietenos și profesional, care vă ajută să vă stabiliți în China. De asemenea, vă oferă o șansă de a vă susține chinezii în afara sălii de clasă!

Locații

 • Shanghai

  Head Office 12F, 650 Hankou Road, , Shanghai

  • Beijing

   Suite 317, Tower 16, China Central Place, 89 Jianguo Road, , Beijing

   • Hong Kong

    Unit 2&5, 3F, Beautiful Group Tower, 74-77 Connaught Rd Central, Hong Kong Island, , Hong Kong

    • Guangzhou

     Suite 1403, Tower B, Zhongtai International Plaza, 161 West Linhe Road, , Guangzhou

     • Shenzhen

      Suite 1118, Xinhua Insurance Building, 171 Mintian Road, , Shenzhen

      • New York

       22 Rock Plaza, 22 West 48th Street, 10036, New York

       • Chengdu

        Suite 1708, Times 8, No.68, Zhiquan Section, Dongda Street, Jinjiang District, 610065, Chengdu

        • Suzhou

         Room 610, Building A, Xin Tian Xiang Plaza, 388 Su Ya Road, Suzhou Industrial Park, , Suzhou

         • China Online

          China Online, China

          Programe

           Instituția oferă și:

           Întrebări