Keystone logo
Malmö University

Malmö University

Malmö University

Introducere

Malmö University se străduiește să facă parte din societate la toate nivelurile. Indiferent dacă este regională, națională sau globală, accentul său este să transformăm lumea într-un loc mai bun și mai echitabil.

Avem o misiune de a fi un centru activ pentru cercetare, educație și inovare. Cercetarea noastră este deseori multidisciplinară și se desfășoară în colaborare cu parteneri din afara universității.

De ce să alegeți Malmö University ?

Malmö University este ...

în colaborare

Oferă educație de înaltă calitate, în care profesorii și studenții lucrează în strânsă colaborare, iar studenții sunt considerați a contribui semnificativ la procesul de învățare.

antreprenoriale

Promovează un mediu de învățare antreprenorial și inovator care influențează și este influențat de educația și cercetarea de la Malmö University .

multidisciplinare

Oferă programe multidisciplinare prin care elevii învață din diferite facultăți, foarte importante într-o piață a muncii din ce în ce mai complexă.

divers

Cu adevărat săli de clasă internațională, unde aproximativ o treime dintre studenți au un background internațional - de neprețuit pentru studenții care caută o carieră la nivel mondial.

Mare, dar nu prea mare!

Cea de-a noua cea mai mare instituție de învățământ superior din Suedia, cu 24.000 de studenți.

Global

Elevii au posibilitatea de a studia în străinătate. Avem acorduri cu aproximativ 250 de universități din întreaga lume.

Convenabil

Aeroportul internațional din Copenhaga Kastrup (Danemarca) este la numai 20 de minute de tren și orașul Copenhaga la 30 de minute distanță. Link-urile de rețea de aici vă pot duce cu trenul în toată Europa și cu avionul, oriunde în lume!

Locații

  • Malmö

    Nordenskiöldsgatan 1, 211 19, Malmö

Întrebări