Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Maitripa College

Maitripa College

Maitripa College

Introducere

Maitripa College este primul colegiu budist tibetan în nord-vestul Pacificului, și a fost gazda Summit-ului de mediu Dalai Lama mai 2013. Maitripa Colegiul se bazează pe convingerea că budistă gândirea și practica au contribuții semnificative pentru a face la societatea americană și cultura. Condus de Geshe Lharampa, Yangsi Rinpoche, modelul educațional Maitripa se bazează pe cei trei piloni ai Bursa, meditație, și Serviciul, oferind o experiență educațională contemplativă și de transformare. Burse de studiu si burse Sangha hirotoniți, program flexibil, și atracțiile din Portland, Oregon, a pus gradul tău absolvent la prețuri accesibile sau de formare continuă la îndemână. Maitripa este în același timp un colegiu și budist meditație Center.

Maitripa Colegiul

Filosofia noastră de Educație: cei trei piloni

Noi credem în puterea educației de a cultiva potențialul nostru de a crea o viață plină de sens. La baza educației Maitripa Colegiului sunt cei trei piloni ai Bursa, meditație și servicii.

Trei piloni ai Educației de la Maitripa College

Pentru ambele Master of Arts în Studii budiste și Master of grade Divinity, cei trei piloni ai Bursa, meditație, și Serviciul sunt fundamentale. Ne dăm seama că oricare dintre aceste trei piloni este disponibil într-un număr de moduri diferite în training-uri noastre de viata mindfulness, centre dharma, colegii, și non-profit sunt peste tot. Doar la Maitripa College sunt acestea combinate pentru a crea o educație de transformare și integrată, care este întemeiată în tradiția.

Unic la Maitripa College este faptul că cursurile noastre meditație și filozofie sunt predate atât de către cercetătorii occidentali instruiți și maeștri tibetani instruiți în mod tradițional, inclusiv nucleul facultății noastre, în prezent, Geshe Lharampa Yangsi Rinpoche, care vorbește fluent limba engleză și dă instrucțiuni într-o manieră care este relaxat, iubitor, și în mod direct din propria sa experiență.

Bursă

Prin investigații academice riguroase, inclusiv cursuri privind Lamrim, Madhyamaka, Angajate budism, Istoria budiste Filosofie, Teorii și metode, și mai mult, avem acces atât lățimea de burse disponibile în cadrul Academiei de Vest și profunzimea cunoașterii și înțelepciunii transmise prin tradiția Gelug a budismului tibetan. Prin cursuri de dialog deschis și seminar de stil, facultatea și studenții noștri fac bursă de studii budiste vin în viață.

Meditație

Spre deosebire de multe locuri unde se poate practica mindfulness sau mediteaza astăzi, cursurile noastre de meditație sunt combinate cu studiu și oferă o cale clară și directă de a se familiariza cu mintea cuiva. Prin expunerea inițială la calea prin literatura clasică și modernă, urmată imediat de practica stând pe aceeași, vom crea o hartă pentru înțelegerea experiențelor noastre în meditație. Ca rezultat al pilonului meditație, învățăm antidoturile la o anxietate sau plictisitoare minte, atât în ​​teorie și practică. Clasele noastre sunt dintr-o dată moderne, axat pe problemele comune și concepțiile greșite ale practicii contemporane și vechi, atingând în metodele tradiționale și testate în timp pentru a se familiariza cu mintea.

Serviciu

Stâlpul de serviciu este în cazul în care "cauciucul întâlnește drumul" în cadrul învățământului Maitripa College. Explorarea relații în afara motivelor College, studenții sunt asociat cu un partener de comunitate cu care dedică timp și efort în serviciul lor. Lucrând în Hospice, în închisori, în școli, cu comunitatea fără adăpost, în medii interreligioase, sau în orice număr de alte capacități de voluntariat în și în jurul Portland, elevii sunt îndrumați să dezvolte formarea spirituală personală ca bază de la care să ia studiul lor și practica de pe perna și în lume pentru a beneficia de alte persoane.

În primul lor semestru al educației Serviciului de învățare, elevii se concentreze pe un studiu de nevoi de analiza a grupurilor de servicii sociale specifice în Portland. In urmatoarele semestre, elevii tren și, eventual, să servească cu organizațiile partenere selectate, și de a participa la sesiuni regulate de reflecție și analiză structurată în grupuri mici, cu Yangsi Rinpoche și alți membri ai personalului Maitripa. În același timp, studenții beneficiază de experiența unui număr de vorbitori invitați de la organizațiile de servicii locale, care se vor alătura clasei de a împărtăși cunoștințele și inspirația lor.

Programul de învățare Serviciul culminează la sfârșitul celor doi ani, cu prezentări orale și scrise care încearcă să integreze experiențele interne și externe ale studenților în serviciu, precum și contextualiza experiența lor de serviciu în cadrul paradigmei mai mare a educației lor la Maitripa.Nu este de ajuns pentru a deveni pasionat. Tu trebuie să acționeze. Există două aspecte la acțiune. Una dintre ele este de a depăși distorsiunile și suferințe ale propriei tale minți, adică, în ceea ce privește calmarea și, eventual, risipirea furie. Aceasta este o acțiune din compasiune. Celălalt este mai social, mai publice. Când ceva trebuie făcut în lume pentru a rectifica greșelile, în cazul în care unul este cu adevărat preocupat de care beneficiază ceilalți, trebuie să fie angajată, implicată. -His Sfinției Dalai Lama

Locații

  • Portland

    1119 SE Market St. Portland, Oregon 97214, , Portland

Întrebări