Keystone logo
Maine College of Art

Maine College of Art

Maine College of Art

Introducere

Situat în inima districtului Portland Arts, Maine College of Art oferă o licență în arte frumoase, un master în arte plastice în studio de artă, un master în arte în predare, un certificat de absolvent de sare în studii documentare, precum și studii continue pentru adulți și tineri, inclusiv un intensiv pre-colegiu pentru elevii de liceu.

Colegiul a transformat un magazin universal în clădirea principală a campusului, cu săli de clasă și studiouri boltite, deschise nonstop. Situat, de asemenea, în clădirea Porteous, Institutul de Artă Contemporană de la Maine College of Art servește un rol regional critic în angajamentul său de a prezenta lucrări contemporane și provocatoare ale unor artiști vii din Maine și din întreaga lume. Biblioteca Joanne Waxman este una dintre cele mai mari biblioteci independente din nordul New England.

La Maine College of Art , studenții de licență petrec primul an dezvoltând o fundație și al doilea an explorând o varietate de mass-media. La începutul anului junior, studenții declară majoritatea și își petrec următorii doi ani lucrând în cadrul disciplinei lor. Maine College of Art oferă 11 specializări în programul BFA: animație și artă de joc, ceramică, design grafic, ilustrație, metalurgie și bijuterii, pictură, fotografie, tipografie, sculptură, textile și design de modă și prelucrarea lemnului și design de mobilă Colegiul oferă studiouri individuale tuturor juniorilor și seniorilor. Maine College of Art face parte dintr-o alianță de cinci colegii care permite studenților să acceseze cursuri și resurse din zona înconjurătoare.

Locații

  • Portland

    Congress Street,522, 04101, Portland

    Întrebări