Keystone logo
Mahawithayalai Huachiew Chalermprakiet (HCU)

Mahawithayalai Huachiew Chalermprakiet (HCU)

Mahawithayalai Huachiew Chalermprakiet (HCU)

Introducere

Universitatea Huachiew Chalermprakiet a fost fondată de Fundația Chineză Poh Tek Sieng Tung Overseas Chinese Foundation, care este cea mai mare organizație chineză de caritate din societatea thailandeză. Politica noastră constantă este de a sprijini educația pentru a dezvolta resursele umane într-un proiect la care ne referim ca „Serviciul societății și dezvoltarea educațională”.

Universitatea Huachiew Chalermprakiet are o istorie instituțională de peste cincizeci de ani, având o cale de dezvoltare care poate fi împărțită în trei perioade:

1941 Înființarea școlii de moașe a spitalului Huachiew cu scopul de a produce supraveghetori de moașă; trebuie să aibă cunoștințe și abilități în asistență medicală și moașă, care urmează să fie aplicate în beneficiul societății și al națiunii.

1982 CE Comitetul Fundației Poh Tek Tung, conștient de activitatea guvernului în dezvoltarea națiunii în conformitate cu cel de-al 4-lea Plan Național de Dezvoltare Economică și Socială (1977-1981 CE), extinde fostul spital Huachiew într-un spital general care oferă servicii curative și sfaturi pentru persoanele care vin să solicite servicii în fiecare domeniu medical și, în plus, extinde școala de moașă într-un colegiu de asistență medicală, unde Facultatea de asistență medicală predă un program de licență în asistență medicală și moașă și numește colegiul „ Huachiew College” deschiderea ulterioară a Facultății de Asistență Socială, cu un program de licență în Asistență Socială, ca facultate suplimentară.

1990 CE este anul în care Fundația Poh Tek Tung funcționează de 80 de ani. Fundația are politica constantă de a sprijini și extinde domeniul de activitate al învățământului superior. Și pentru a contribui cu respect la meritul regal și a înălța onoarea regală, amintind cu smerenie marea compasiune regală și virtutea pedesului regal al Majestății Sale Domnul Regele și Majestății Sale Lady Sirikit Regina, Fundația Poh Tek Tung are o rezoluție pentru a ridica statutul Colegiului Huachiew cu cel de „Universitate” și primește aprobarea de la Biroul Universității pentru înființarea sa ca universitate și primește o mare compasiune și virtute regală în titlul conferit cu grație de „ Universitatea Huachiew Chalermprakiet ” la 11 mai 1992, considerat ca fiind scump de bun augur din punct de vedere instituțional și având o semnificație pentru chinezii care au intrat sub umbra harului Regelui.

„ Huachiew ” înseamnă „chineză de peste mări” și este numele pe care fundația îl folosește ca nume al spitalului și colegiului fundației.

Locații

  • Samut Prakan

    Location 18/18 Bangna-Trad Road Km.18, Bang Chalong Subdistrict, Bang Phli District,, , Samut Prakan

    Întrebări