Keystone logo
MacEwan University

MacEwan University

MacEwan University

Introducere

Fondată în 1971, MacEwan University oferă instruire orientată către studenți într-o atmosferă caldă și de susținere. Ne concentrăm pe predare, astfel încât studenții noștri să se poată concentra asupra învățării.

Oferind mai mult de 65 de programe, universitatea oferă o educație transformativă într-un mediu de învățare colaborativ și de susținere. Creativitatea prosperă aici prin cercetare și inovație care implică studenții, facultățile și comunitatea.

Satisfacția studentului

MacEwan University are un accent intenționat asupra predării și, ca rezultat, a obținut un scor foarte bun în raportul universității canadiene Globe and Mail. În Raportul din 2014, studenții noștri ne-au acordat note de top - acordându-ne note „A +” pentru stilul de predare al instructorilor și dimensiunile claselor noastre, împreună cu note „A” pentru calitatea predării noastre și interacțiunea dintre studenți și facultate.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Edmonton

    104 Avenue Northwest,10700, T5J 4S2, Edmonton

    Întrebări