Keystone logo
Maastricht University, Campus Venlo

Maastricht University, Campus Venlo

Maastricht University, Campus Venlo

Introducere

Prezentare generală

Universitatea Maastricht (UM) este cea mai internațională universitate din Țările de Jos și, cu 20.000 de studenți și 4.400 de angajați, este încă în creștere. Universitatea se remarcă prin modelul său educațional inovator, caracterul internațional și abordarea multidisciplinară a cercetării și educației.

Datorită programelor sale de cercetare și studii de înaltă calitate, precum și concentrării puternice asupra angajamentului social, UM și-a construit rapid o reputație solidă. Astăzi este considerată una dintre cele mai bune universități tinere din lume.

Fapte rapide

  • cea mai tânără și cea mai internațională universitate din Țările de Jos
  • 20.000 de studenți, 4.400 de angajați, 70.000 de absolvenți
  • una dintre cele mai bune universități tinere din lume (THE, QS)
  • coordonator al YUFE (Young Universities for the Future of Europe)

Campusul Venlo

149859_campus-venlo-building-back.jpg

Alimentația, nutriția și logistica sunt cele trei puncte principale de focalizare la Campus Venlo. Subiectele de cercetare și educaționale variază de la inovarea alimentară și psihologia alimentației până la optimizarea logisticii. Cercetarea la Campus Venlo se desfășoară într-o manieră interdisciplinară în trei linii de cercetare. Alături de acest Campus Venlo oferă trei programe de studiu: un program de licență și două programe de master.

Locații

  • Venlo

    P.O. Box 616 6200 MD Maastricht, , Venlo

Întrebări